2777
2789

بچه ها میشه بگید منظورش چیه؟؟؟

گفته: گاهی واژه ی تاریخ در نوشته ها و زبان علمی به کار میرود و منظور از آن علم و روش علمی است که به وسیله ی آن، رویداد های گذشته بر اساس شواهد و مدارک، مطالعه و تحلیل میشوند؛ مثلا تاریخ روابط اقتصادی ایران و هند در دوران اشکانیان

واژه تاریخی گاه در این مورد بکار میرع گاه در مورد تقویم...

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مثلاا تاریخ اعداد و ارقام مثل ۱۴۰۰/۳/۳نیس

تاریخ ازین منظر گفته شده یه اتفاق  ماجرا که رخ داده رو توضیح داده شده

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

تاریخ علاوه بر یک علم مستقل ؛ یا عددی که بعنوان روزهای سال به کار میبریم

یکی از معانی دیگر تاریخ هم اینه که یه سری رویداد خاص رو بررسی میکنه البته به نظرم اینجا به جای تاریخ باید بگه تاریخچه یعنی از ابتدای شکل گیری چیزی بررسی میشه 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم