2777
2789
عنوان

بیاید راز خوشمزه شدن قورمه سبزیتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 3190 بازدید | 70 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال چند شب پیش، یه موردی بگم اینکه. من آخرای پخت حدودا 10 دقیقه شعله گاز رو تا آخر زیاد میکنم، بعد از اون تایم تا آخر شعله رو کم میکنم همین باعث میشه هم روغن بیشتری رو خورش بیوفته هم آبش بیشتر کشیده بشه و غلیظ ترو خوشمزه تر بشه، بخاطر زیاد کردن شعله داخل قابلمه قسمتای بالاش کثیف کاری میشه تو عکس هم مشخصه اما واقعا خیلی تاثیر خوبی داره 

با گوشت و پیاز یا جدا؟

جدا 

بزار یخش بازشه تو تابه بعد روغن بریز سرخ کن 

فقط بالاسرش وایسا یه وقت نسوزه چون یه بار سرخ شده

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

فقط سبزی  

من از یه خانمی میخرم سبزی سرخ شده شمال میاره میفروشه 

امکان نداره بپزم کسی نپرسه چجوری درستش کردی

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز    https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۹۰۷_۱۱۱۴۲۰_samsung_internet_5bva.jpg

سرخ کردن سبزی

پیاز داغ و توشم ی کم خامش رو

ادویه قرمه سبزی

من ی قاشق رب گوجه میریزم

اخرشم ی قاشق مرباخوری رب انار 

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

عصاره قرمه سبزی هاتی کارا طعمشو خیلیی خوب میکنه من شب بار میذارم تا ظهر روز بعد سبزی هم بهذقول شما خیلی مهمه من قبلا مامانم برام میفرستاد الان چند سری آماده میگیرم قشنگ فرقشون متوجع میشم با این که ۲۴ساعت میذارم رو گاز بازم جا افتاده نمیشه نمیدونم چرا

هفتمین کاربریمه🤗

سبزی رو با شعله کم حدود 7 تا 8 ساعت سرخ میکنیم 

داخل قرمه سبزی، از سبزی‌های معطر ( شوید، سیر، پیازچه، نعناع، و ریحون و ترخون و مرزه استفاده میکنیم) عالی میشه، 

مثلا برای 5 کیلو سبزی، 750 گرم ترکیب اون سبزیا کافیه