2777
2789
عنوان

تلاش برای بیدار شدن از خواب😰😰

1168 بازدید | 27 پست

سلام ..

تو خواب هر کاری می‌کردم نمیتونستم برگردم به دنیای واقعیم ‌

خودم میدونستم  چیزایی که دارم می بینم و لمسش میکنم فقط خیالِ و من خوابم .

برای اینکه تست کنم بیدارم یا خوابم . تو خواب ذهن بقیه رو پیش بینی می کردم و همون اتفاق می افتاد ، انگار به ذهنشون آگاه بودم .

تو خواب خیلی کمک خواستم ولی نمی تونستم برگردم

گریم‌گرفته بود 

همش تو خواب به این فکر میکردم خداکنه کسی بیدارم کنه .

خیلی صبر‌کردم‌..

یه لحظه تصویر چشمای خودمو دیدم و بیدار شدم ...

علتش چیه؟  یکم حالم به هم ریخته و احساس میکنم فشار سنگینی بهم وارد شده و انرژی زیادی از دست دادم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بختک نبود ؟ 

من اینجوری میشم حس میکنم می‌خوام بلند بشم ولی بدنم سنگینه داد میزنم ولی کسی صدام نمیشنید

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بختک نبود ؟  من اینجوری میشم حس میکنم می‌خوام بلند بشم ولی بدنم سنگینه داد میزنم ولی کسی صدام ...

نه بختک نبود . تو خواب کمک میخواستم ولی فقط نیشخند می دیدم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
منم بعضی مواقع میخوابم .به خوابم مسلط هستم مثل امروز ظهر میدونم خوابم ولی هر کار میکنم داخل خواب با ...

خیلی عجیبه😄

ی اصطلاح خاصی میگن.وقتی کنترل خوابت رو داری.من دوس دارم 

🙏🏻❤️

ی شب خواب دیدم تو مکان های مختلفم هی جام تغییر میکرد کارای مختلف میکردم اخرین کاری ک کردم این بود ک مواظب ی گروهی از بچه ها بودم ک تیر نخورن ( مال خیلی وقته خابم نگی واس فکر کردن ب جنگ فلسطین هس ) خیلی استرس داشتم جسمم درد داشت خیلی درد رسیدم ی جا ی اشنا دیدم زن عموم بودم گفتم ببین من میدونم خوابم خب با ترس با تموم کوفتگی بدنم داشتم بهش میگفتم میدونم خابم خیلی خستم خیلی دارم اذیت میشم بگو چیکار کنم از خاب بیدار شم زن عموم گفت فاطمه سه بار بلند بگو بسم الله الرحمن الرحیم منم بلند تا اولی گفتم بسم الله ب اللله ک رسیدم از خاب بیدارشدم خیلی درد بدی بود خیلی

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
ی شب خواب دیدم تو مکان های مختلفم هی جام تغییر میکرد کارای مختلف میکردم اخرین کاری ک کردم این بود ک ...

من با یه مشاور صحبت کردم ، بهش میگن خواب شفاف

و وقتی بیدار میشی حس میکنی انرژی زیادی از دست دادی

یه همچین چیزیِ

و چه جالب منم دقیقا مثل تو خیلی اذیت شدم

و همش‌میخواستم‌برگردم

و البته مشاور هم‌گفت آدمایی که از نظر ذهنی قوی هستند و روحیه هنرمندانه طوری دارن میتونن به خوابشون مسلط بشن

دقیقا مثل من و شما☺️😍

من با یه مشاور صحبت کردم ، بهش میگن خواب شفاف و وقتی بیدار میشی حس میکنی انرژی زیادی از دست دادی ی ...

واقعا

من خیلی تخیلاتیم خیلی هم مینویسم خیلی اگ دوس داشتی بگو ی نوشته ام در مورد ازادی هس رو برات بگم

اخه خانواده سخت گیری دارم ..

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
واقعا من خیلی تخیلاتیم خیلی هم مینویسم خیلی اگ دوس داشتی بگو ی نوشته ام در مورد ازادی هس رو برات بگ ...

ایول😍

آره حتما ، خوشحال میشم بخونم