2777
2789

من یه دوست پسر دارم که تقریبا میشه گفت نامزدمه( خانواده ها در جریانن قرار خواستگاری رو هم گذاشتیم برا بعد پایان سربازیش، راهمون دوره من خانواده اون رو دیدم اون مال من رو ندیده)

دیشب رفته بودم یه جایی بهم زنگ زد و اوکی بود بعدش که برگشتم بحثمون شد تو چت یکی از مواردش این بود که گفت تو جایی میری به من نمیگی که من بدونم اگه مشکلی پیش اومد در جریان باشم و من برات مهم نیستم

در حالی که من هیچ وقت نمیگفتم و بهم حس خوبی نمیده بگم حس میکنم دارم کنترل میشم و آزادیم از دست رفته 

به نظر شما باید بگم بهش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت امد خواستگاری و مال هم شدین مبتونی بهش امار رفت امد بدی، چطوره خانوادنت ندیده و میگی نامزدیم

ندیدن چون سربازیه دو تا استان دور از همیم منتظرم مرخصی بهش بدن بیاد ببینتشون، صرفا گفتم نامزدیم که نشون بدم رابطمون جدیه

ما هردو بهم میگیم کجا داریم میریم حس بدی هم نمی‌گیریم شاید چون تا حالا نشده طرفمون بگه نه نرو . فقط ...

اخه من اهمیتی نمیدم که بدونم کجا میره لازم ندارم بدونم

میدونم اگه بگمم در حد اطلاع دادن ازم میخواد و اصلا اینجوری نیست که بگو برو یا نرو یا هر چی

اخه من اهمیتی نمیدم که بدونم کجا میره لازم ندارم بدونم میدونم اگه بگمم در حد اطلاع دادن ازم میخواد ...

من اوایل رابطمون که خیلی بهش علاقه نداشتم اون بیشتر دوستم داشت اینطوری بودم

برام اهمیتی نداشت که کجاس چیکار میکنه ولی اون هی میگفت باید خبر بدی 

الان که خیلی دوسش دارم مهمه برام که بدونم هر لحظه کجاس چیکار میکنه