2777
2789

خانوما مرکز مام خوبه کسی تجربه داشته 

میشه اگه کسی تجربه ای وی اف داشته راهنماییم کنه

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین

عزیزم ای وی اف خیلی سخته ..از نظر روحی قشنگ ادم نابود میشه ..من الان روز ۱۰انتقال جنینم دیگه روان سالمی ندارم...اگه برگردم عقب اصلا باخودم اینکارو نمیکنم ...اول ببین از نظر روحی امادگیشو داری بعد برو سراغش

عزیزم ای وی اف خیلی سخته ..از نظر روحی قشنگ ادم نابود میشه ..من الان روز ۱۰انتقال جنینم دیگه روان سا ...

مثلا از چه لحاظ من کلا ادم استرسی هستم کلا همیشه زیاد استرس میگیرم ولی بچه میخام دیگه دارم اذیت میشم بعد سه سال بی نتیحه موندن 😭نمیدونم چرا بهش امیدوارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ای وی اف خیلی سخته ..از نظر روحی قشنگ ادم نابود میشه ..من الان روز ۱۰انتقال جنینم دیگه روان سا ...

ببخشید میشه اگه دوست دارین بگین چقدر هزینه ای وی اف شده کلا و کجاانجام دادین

دکتر نصر؟ من هر کسی رو دیدم با نصر انجام داده مثبت شده فقط خیلی گرونه

نه دکتر مژگان وهابی دستجردی نمیدونین هزینه اش حدودی چقده

عزیزم یه سوال دارم

یکماه بهت دارو نیدن مصرف میکنی، بعد وسط سیکل همون ماه میری و تخمک کشی میکنن؟

بعد وسط سیکل بعدیت میری واسه انتقال؟

ممنون میشم جواب بدی

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
عزیزم یه سوال دارم یکماه بهت دارو نیدن مصرف میکنی، بعد وسط سیکل همون ماه میری و تخمک کشی میکنن؟ بع ...

باید کل آزمایش و عکس و .... زوج کامل باشه 

۳ دوره کلومیفن و‌..... میدن 

بعد آی یو آی 

در نهایت آی وی اف 

داروها طبق مشکل و بدن تنظیم  میشه و با ۳ ؟۴ بار سونو روز پانکچر مشخص میشه 

با بیهوشی ،روز ۱۳ تا ۱۷ تخمک ها رو برمیدارن 

اگر هایپر نباشی و البته تشخیص دکتر ،یا اون ماه انتقال میدن چند روز بعد

یا فریز میشه و ماه‌های بعد انتقال میدن 

ممکنه چند ماه فاصله بیوفته 

باید کل آزمایش و عکس و .... زوج کامل باشه  ۳ دوره کلومیفن و‌..... میدن  بعد آی یو آی&nbs ...

ممنونم

دکترم بهم گفت شانسی واسه بارداری خودبه خود نداری.

باید آی وی اف کنی.

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
۱۹ سالته؟ سنی نداری که بازم صبر میکردی خب طب سنتی هم رفتی؟

نه چون شوهرم قبول نداره طب سنتیو بعد هم شوهرم سی و دوسالشه همه اش میگه بچه میخوام

حقیقتش خیر خبر ندارم  اگر میخوای بری مرکز مام ،برو پیش نصر  میدونم ویزیت ش ۲۵۰ تومن بود ...

انقدر ویزیت و هزینه کردم دیگه برام مهم نیست 

ممنونم دکترم بهم گفت شانسی واسه بارداری خودبه خود نداری. باید آی وی اف کنی.

به منم گفتن احتمالش خیلی کمه من یه سقط هم داشتم تنبلی دارم

باید کل آزمایش و عکس و .... زوج کامل باشه  ۳ دوره کلومیفن و‌..... میدن  بعد آی یو آی&nbs ...

دارو خیلی استفاده کردم یه بارم ای یو ای کردم اگه برم بدون اینا برام ای وی اف میکنن تقریبا سونو و ازمایشامم کامله