2777
2789
عنوان

ایا داره خیانت میکنه؟

121 بازدید | 17 پست

کسی ک توی واتساپ بای میده و میگه میخوام بخوابم و بعدش تا یکی دو ساعت هی آنلاین میشه یعنی داره خیانت میکنه؟

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه

من شوهرم یاخودم گه گداری اینو میگفتیم ولی خب من چون کافبنت انلاینم ضروری بوده جواب دانشجو بوم یاشوهرم باهمکاراش و استادش بحرفه ...اگه توفضای مجازی کلا کم حرفه و کاری نداره باکسی ممکنه اره باکسی چت کنه و خیانت...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره ..

داره طرف اگرم انلاینه باید عذرخواهی کنه بگه کارداشتم ک طرفش فکر بدنکنه شکاک نشه ...یا این خانم مثل خودش انجام بده ببینه اون اقا ازش میپرسه چراانلاین بودی اینم بگه ب همون دلیل ک شما انلاین بودی 😁

اخه گفته میخواد بخوابه ولی بعدش هی انلاینه تا دو سه صبح

اگه هی بخوای با این فکر جلو بری بهم بزن

اگه از عشقت مطمعن نیستی

اگرم میدونی دوست داره و علاقش مطمعنی بهتره این چیزا رو بندازی دور

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
داره طرف اگرم انلاینه باید عذرخواهی کنه بگه کارداشتم ک طرفش فکر بدنکنه شکاک نشه ...یا این خانم مثل خ ...

موافقم کسی ریگی به کفشش نباشه راحتی میگه بای ولی من فعلا آنلاینم .نه اینکه هی دزدکی بیاد واتساپ

اخه گفته میخواد بخوابه ولی بعدش هی انلاینه تا دو سه صبح

یا بادوست چت میکنه یا بادختر اینو نمیدونم ولی باید توضبح بده ک اون ساعت باکی چت میکرده یاکارواجب داشته؟؟ اگه چیزی توکارش نیست اسکرین میده ک اقا با دوستم دراین مورد این ساعت بودم....هرچندکاردرستیم نیس  ولی خب مقصراقاس

داره طرف اگرم انلاینه باید عذرخواهی کنه بگه کارداشتم ک طرفش فکر بدنکنه شکاک نشه ...یا این خانم مثل خ ...

رابطه اینجوری باید مچاله کنی بندازی سطل زباله سر کوچه

اگه هی بخوای با این فکر جلو بری بهم بزن اگه از عشقت مطمعن نیستی اگرم میدونی دوست داره و علاقش مطمع ...

واقعا دیوونه شدم ..یه مدته همش این فکرا روانیم کرده..نمیدونم چکار کنم.اینقد بهش وابستم ک نگو ولی اون معمولیه..شما میگید چکار کنم💔

رابطه اینجوری باید مچاله کنی بندازی سطل زباله سر کوچه

اون ک اره ولی شاید اون اقا نمیدونه ک خانوم حساسن نباید تکرارکنه ....من خیلی چیزارو ب شوهرم انقد گفتم ک الان بعد ۵سال میفهمه منو

یا بادوست چت میکنه یا بادختر اینو نمیدونم ولی باید توضبح بده ک اون ساعت باکی چت میکرده یاکارواجب داش ...

اهل زیاد توضیح دادن نیست..از ایناس ادعای خیلی خوب بودن داره..ولی گاهی حس میکنم دروغ میگه

موافقم کسی ریگی به کفشش نباشه راحتی میگه بای ولی من فعلا آنلاینم .نه اینکه هی دزدکی بیاد واتساپ

اره وقعا من یاشوهرم همینو بهم میگفتیم ک اقا من بادوست یاخواهرم کاردارم .....ک طرق ووقعا اذیتم نشه حس بدنگیره 

واقعا دیوونه شدم ..یه مدته همش این فکرا روانیم کرده..نمیدونم چکار کنم.اینقد بهش وابستم ک نگو ولی اون ...

وقت زیاد نزار واسش وقتی با شما معمولیه 

ی مدتم پیگیر نشو ببین اصلن خبری میگیره یا ن

اگرم گفت چرا سرد شدی بگو من رابطه اینجوری نمیخام

بگو حس میکنم تو آب نمکم ..هر وقت دوست داری میری میای

احساس اضافه بودن دارم ...اگر واقعن علاقه نیست و ازدواجی تو کار نیست واس آینده تمومش کن منم وقت اینو ندارم که بخوام هی منتظر بمونم ببینم کی وقت میکنی بهم ی زره ابراز علاقه کنی ...لطفن اگه از تنهایی یا سرگرمی موندی تو این رابطه بهتره برید مزاحم نشید ..

واقعا دیوونه شدم ..یه مدته همش این فکرا روانیم کرده..نمیدونم چکار کنم.اینقد بهش وابستم ک نگو ولی اون ...

ب مردنباید وابسته باشی باید کاری کنی اون دنبالت بیفته اون زتورودتر شب بخیری کنی دیرتر پیام بدی...زندگی الکی نیست باید مطمعن شی ازعلاقه ایشون وگرنه ب مشکل برمیخوری باید کاری کنی اون پیگیرت باشه بی محلی کن ببین چ رفتاری داره براش مهمه بودن و نبودنت اونوقت ب اطمینان رسیدی تصمیم بگیر....من همین الانشم‌شوهر کردم گه گداری میذارم اون سراغمو بگیره عمدی دردسترس نیستم ک دلش تنگ شه (سرکارش دوره و ازم دوره ماهی ۱۵ روز پیشمه)