بة لي إين دواء پيغمبر أست و اژ پيغمبر نقل شودة ما بة أن دواء مقوي المعدة مي گوييم
علوم أن ها علوم خدايي أست و جه كسي اژ خودا به تر مي داند گه جه دوايي براي جه ناخووشي خوپ أست.دواءي ديگر هس به نامي زنجفيلات(مركب الثاني)،و دواءي ديگر هس به نامي جامع الرضوي مع الكمون الكرماني
بة لي إين دواء پيغمبر أست و اژ پيغمبر نقل شودة ما بة أن دواء مقوي المعدة مي گوييم
به چه زبونی تایپ میکنی؟ چرا فارسی نمینویسی من درست متوجه نمیشم
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم، سلامت باشین. من سرچ کردم، صعتر همون آویشن هست. و معجونی که شما گفتین برای معده واقعا عالیه. منم همیشه استفاده میکنم 😍😍
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.