2777
2789
بة لي إين دواء پيغمبر أست و اژ پيغمبر نقل شودة ما بة أن دواء مقوي المعدة مي گوييم

علوم أن ها علوم خدايي أست و جه كسي اژ خودا به تر مي داند گه جه دوايي براي جه ناخووشي خوپ أست.دواءي ديگر هس به نامي زنجفيلات(مركب الثاني)،و دواءي ديگر هس به نامي جامع الرضوي مع الكمون الكرماني

بة لي إين دواء پيغمبر أست و اژ پيغمبر نقل شودة ما بة أن دواء مقوي المعدة مي گوييم

به چه زبونی تایپ میکنی؟ چرا فارسی نمینویسی من درست متوجه نمیشم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشا من سورانى هسم

عزیزم، سلامت باشین. من سرچ کردم، صعتر همون آویشن هست. و معجونی که شما گفتین برای معده واقعا عالیه. منم همیشه استفاده میکنم 😍😍

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم، سلامت باشین. من سرچ کردم، صعتر همون آویشن هست. و معجونی که شما گفتین برای معده واقعا عالیه. م ...

سلاۆلي بيتان.ببخشا من جند وقة نبودم.به لي أين دواء ها معجزة أي اژ معجزات أهل البيت هسند