2777
2789

عزیزان 

بنظرتون کتاب تست بگیرم بخونم 

یا رو کتابا خودم بخونم 

اخه یه بار خوندم هیچ نتیجه ای نگرفتم فک کنم تست بهتر باشه ؟؟؟؟ 

گفتم شاید امتحانی کنکور بدم ا ک شاید شد 

راستی 

شرایط سنی برداشته شد؟ من حدودا ۲۲سالم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم راهنمایی کنید واسه کنکور

متولد چه سالی هستی 

سال بعد از مهر ۷۹ قبولن 

البته اگه قانون تغییر نکنه 

اگه رشتت انسانیه رقابت سخته حتما خوب بخوووون

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!

از کتاب میخونی تست میزنی 

خود کتاب کافیه 

درسنامه کتاب تست بیشتر گیج میکنه و طولانیه 

فقط منطق و از درسنامه بخون

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

اول کتابای درسی خودتو باید مسلط باشی بعد تست های خوب و مناسب بزنی. هردو مهمن. البته خودم فرهنگیان نیستم ولی خب روال همینه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

متولد چه سالی هستی  سال بعد از مهر ۷۹ قبولن  البته اگه قانون تغییر نکنه  اگه رشتت ...

من ۸۰ .

رشته انسانی هستم 

نمیدونم از کجا شروع کنم 

چون این ۴ساله تموم کردم 

درس رو 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

من ۸۰ . رشته انسانی هستم  نمیدونم از کجا شروع کنم  چون این ۴ساله تموم کردم  درس ر ...

حتما کتاب تست بخر دست دوم از انقلاب خیلی ارزون تر در میاد 

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
متاب مدرسه همراه با کتاب تست برای هر درس باید بالای ۷۰ تا تست زده بشه منی که قبول شدم همون سال اول ر ...

کسی رشتش تجربی باشه میتونه بیاد کنکور انسانی بده.بعد چند تا منبع خوب معرفی میکنی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.