2777
2789

خدایااااشکررررررررررت

انشالله هرچی از خدا میخاین بهتون بده

مدیون دعاهاتونم

خدایا شکرت ، امیدم تویی، معجزه کن برام🌱🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه به به چه صبح خوبیه فقط دارم خوشحالی و انرژی مثبت میبنم تو سایت

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

یعنی حال الانتو خریدارم  

منم برا کار شوهرم اینجا گفتم و با دعای خانم ها کارش رو غلطک افتاد  

با حال خوبت دعا کن دامن منم سبز بشه برا بارداری محمدم  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

مبارکه منم 3 سال پیش همین حالو داشتیم دخترم فرهنگیان رشته مورد علاقه اش قبول شد الآنم ترم پنجم است 

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 
مبارکه منم 3 سال پیش همین حالو داشتیم دخترم فرهنگیان رشته مورد علاقه اش قبول شد الآنم ترم پنجم است&n ...

به به بسلامتی عزیزم

موفق باشه

خدایا شکرت ، امیدم تویی، معجزه کن برام🌱🌺