2777
2789
عنوان

اقدامیا

193 بازدید | 17 پست

کیا اقدامن چراوچندوقته نتیجه نگرفتن ...بیاین بگید تایکم سبک شیم انتظار خیلی سخته 😪.. بیاین دورهم دعا کنیم .

الهی که طعم شیرین مادر شدن بزودی نصیب همه منتظرابشه....امین

دوربریام دیگ بچه های دوم وسومشون دارن براشون خوشحال میشم ولی ازیک طرف حس میکنم افسرده شدم 

مشکلم تنبلی تخمدان ولی نمیدونم چرا بااینهمه داروو درمان تاحالا نتیجه نداده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم عرق فراسیون واکن پودر شوری نوش چند وقت باید مصرف کرد؟

عطاری ب من گفت توی ۳ماه نتیجش و میبینی و اکثرا توی ماه اول ج میده  ک خداروشکر واسه منم همون ماه اول ج داد شوری نوش رو ک توی پریودی خوردم عرق فراسیون هم از بعد از پریودی شبا قبل از خواب نصف لیوان خوردم تا بعد از تخمک گذاریم 

عطاری ب من گفت توی ۳ماه نتیجش و میبینی و اکثرا توی ماه اول ج میده  ک خداروشکر واسه منم همون ماه ...

خیلی وقته اقدامم وتقریبا دوساله جدی پیگیرم ولی نتیجه نداد ماه قبلم لتروزول وامپول سینال واف اچ ام جی واجی سی جی بازم باردار نشدم اینماه دکتر شبی ۳ تا لتروزول داد توپریودی تا ۵ شب اینقد دلم گرفته ک نوبت دکترمم پشت گوش انداختم وبرتی سونو وامپول نرفتم 

عطاری ب من گفت توی ۳ماه نتیجش و میبینی و اکثرا توی ماه اول ج میده  ک خداروشکر واسه منم همون ماه ...

۶ ماه کامل تحت درمان داروگیاهی بودم بازم هیچی ...بنظرت بارداریت بیشتر بخاطر قرص لترو بود یا دا و گیاهیا ...ینی امیدی هست استفاده کنم

۶ ماه کامل تحت درمان داروگیاهی بودم بازم هیچی ...بنظرت بارداریت بیشتر بخاطر قرص لترو بود یا دا و گیا ...

اول توکلت ب خدا باشه اون بخواد حتما میشه بخدا نمی‌دونم بگم از کدوم بود ولی من لترزول و خیلی می‌شنیدم خوردن و نتیجه گرفتن همون ماه منم زد ب سرم از روز سوم پریودی تا هفتم شبی دوتا خوردم ولی باید حتما حتما روز ۱۳قاغدگی آمپول آزاد سازی بزنی 

اول توکلت ب خدا باشه اون بخواد حتما میشه بخدا نمی‌دونم بگم از کدوم بود ولی من لترزول و خیلی می‌شنیدم ...

راستی بارداریت مبارک گلم 🥰

دوره های قبل امپول میزدم اینماه اینقد دلم گرفت بیخیال شدم ...ولی دکتر دوفاستون بهم داده توسایت خوندم دوفاستون قبل ازتخمک گذاری اگ مصرف ش باعث میشه تخمک گذاری اتقاق نیفته اونم نخوردم الان۱۶ سیکلمم ازامشب میخام بخورم

راستی بارداریت مبارک گلم 🥰 دوره های قبل امپول میزدم اینماه اینقد دلم گرفت بیخیال شدم ...ولی دکتر د ...

مرررسی عزیزم انشالله روزی خودت❤️🙏الهی این ماه دامنت سبز بشه و نی نی دار بشی 

۶ماه ک چیزی نیست نا امید نشو خدا خودش می‌دونه هرچیزی و کی بده من ب این نتیجه رسیدم واقعا .منم هرماه دوفاستون می‌خوردم این ماه سعی کن لترزول بخوری و آمپول هم بزنی اگه تونستی این داروها رو هم بگیر استفاده کن انشالله زیر ۳ماه نتیجه رو بگیری 

مرررسی عزیزم انشالله روزی خودت❤️🙏الهی این ماه دامنت سبز بشه و نی نی دار بشی  ۶ماه ک چیزی ن ...

خداازدهنت بشنوه گلم...چقدردعات خوشحالم کرد🥰🥰انگار اینروزا احتیاج داشتم ب همچین دعای دوربرم بغیر ازسوال کردن ک حامله شدم یان دیگ چیزی نمیگن 

خداازدهنت بشنوه گلم...چقدردعات خوشحالم کرد🥰🥰انگار اینروزا احتیاج داشتم ب همچین دعای دوربرم بغیر از ...

عزیزززززدلم خداروشکر تونستم خوشحالت کنم❤️

اوووه اهمیت نده بابا من انقدرررر حرف خوردم واسه بارداری آبروم و بردن چقدر گریه کردم داغون بودم خدا روشونو سیاه کرد قربونش برم مطمعن باش ب همین زودی مامان میشی و دهن همه بسته میشه ببین ب بارداری فکر نکن اصلا فکر کن هنوزم داری جلوگیری میکنی و نمیخوای 

اااااا واقعاااا؟؟؟شوهرت سالمه؟

اره ازمایشاش سالم بود...ولی اقدامم خوب نبود هرماه بخاطر داروی تحریک تخمدان لکه بینی داشتم ومیترسیدم اقدام کنم ...

هرماه ی مشکلی بود یاعفونت میگرفتم یا لکه بینی دقیقا دورع تخمک گذاریم هرماه سرمامیخورم ومجبور میشم دارو مصرف کنم وتوی روند تخمک گذاریم تاثیر داره

اره ازمایشاش سالم بود...ولی اقدامم خوب نبود هرماه بخاطر داروی تحریک تخمدان لکه بینی داشتم ومیترسیدم ...

خب ب این عطاری زنگ بزن تو ک همه چی امتحان کردی اینم روش شاید امشب قسمت بود همون لحظه ک من این تاپیک و زدم تو هم بزنی و بهت معرفیش کنم