2777
2789
عنوان

خیلی خسیسم باید چیکار کنم؟😭

272 بازدید | 7 پست

پول ک میخوام خرج کنم واقعا عذاب میکشم و این برام خیلی رنجه من جوونم دوست دارم از درآمدم واس خودم خرج کنم ولی وقتی پولم کم میشه حالم بدمیشه/:

آخه پول به جه درد میخوره وقتی دلم نمیاد خرج کنم؟؟

واقعا باید چجوری درستش کنم این اخلاقمو؟؟

اگه بقیه اعضای خانوادتم همینطور باشن ذاتیه نمیشه عوض شه... ولی اگه خودت تنها اینطوری از اونا الگو بگیر زشته خساست

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من بهم پول میدن اصلا نگه نمیدارم همش رو خرج میکنم.

نه خرج زیاد خوبه نه خرج کم آدم باید تعادل داشته باشه

پول می‌ره و میاد ، آدم باید خرج کنه والا دنیا مگه چند روزه 

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

همه اش بگو یه مقدارش برای پس اندازه آینده یه مقدارش برای زمان حاله

دور از جونت وقتی آدم بمیره بقیه میان از اموالت استفاده میکنن پس تا زنده ای از لحاظ سفر و خوراک و پوشاک خرج کن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

از اول پولتو تقسیم کن میتونی دوتا کارت داشته باشی یکیش برای خریدهای یکی پس انداز اینجوری وقتی خرید می‌کنی میدونید که هم تا چه اندازه برای خودت خرج کنی هم پس انداز ت کم نمیشه