2777
2789

سلام شب همگی بخیر ، از همه عزیزان بابت دعاهای خوبتون تشکر میکنم و امیدوارم خدا همیشه پناهتون باشه ،امشب مادرم مجدد کولونوسکوپی شد و ۱ پولیپ باقیمونده خارج شد و محل بافت سرطانی مجدد بررسی شد و از نظر پزشک بافت در حال بازسازی و ظاهر سالمی داره ولی مجدد نمونه گرفتن تا مطمئن بشن ،وخداروشکر خبرای خوبی بود و بهم گفتن در صورت مشاهده بافت سرطانی در اون قسمت ۲ روش جهت پاکسازی اون ناحیه داریم یه روش از طریق لاپراسکوپی و روش بعدی از طریق کولونوسکوپی و نیازی به جراحی باز نیست ،واقعا با تمام وجودم خوشحال شدم و خدا رو شاکرم هزاران بار ،من مدام تو فکر بودم با وجود پسر شیطونم مادرم جراحی بشه چطور ازش مراقبت کنم 😍😍😍الهی خدا دل همتونو مثل من شاد کنه و شفای بیماران عزیز بهشون عنایت کنه ،هر عزیزی این تاپیک دید دوست داشت لایکم کنه براش صلوات میفرستم مثل باقی عزیزانی که برا مادر من دعا کردن🙏❤️

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
عزیزم  تک‌دختری؟؟؟ خدا مادرتو برات حفظ کنه ، سالیان سال با سلامت کامل سایش بالا سرتون باشه

بله عزیزم تک دخترم و متاسفانه از نعمت خواهر بهره مند نشدن ،الهی خدا به خودت و عزیزانت سلامتی بده و دلت شاد باشه در کنار بقیه خدا عزیزان منم حفظ کنه🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم تک دخترم و متاسفانه از نعمت خواهر بهره مند نشدن ،الهی خدا به خودت و عزیزانت سلامتی بده و د ...

عزیز دلممممممم، درکت میکنممممممم، من خودمم تک دخترم ، یجورایی همش کنار مادرمم ،همیشه مواظبشم، از مجردی آرزوی دختر داشتم ، خدا بهم داد الهی هزار مرتبه شکررررر، تازه روی خوشی بهم باز شده بود که زندگیم دچار مشکل شده .

خدا مادرتو بهت ببخشه عزیزم، خدا به جفتتون عمر با عزت و سلامتی و آرامش بده

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
عزیز دلممممممم، درکت میکنممممممم، من خودمم تک دخترم ، یجورایی همش کنار مادرمم ،همیشه مواظبشم، از مجر ...

خدا مادر و دختر گلتو برات نگه دار عزیزم ،زندگی بالا پایین داره امیدوارم زندگیت به سمتی که برات خوشبختی میسر حرکت کنه 

خدا مادر و دختر گلتو برات نگه دار عزیزم ،زندگی بالا پایین داره امیدوارم زندگیت به سمتی که برات خوشبخ ...

ممنون گلم، ان شالله

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
یاحسین  خداروشکر خداروشکر خداروشکر

بله عزیزم خدا رو هزاران بار شکر حالش خوب و حتی اگر هم اون بیماری کامل پاکسازی نشده باشه راه درمان ساده داره و من خدارو نمیدونم چطور شکر گذاری کنم ،الهی خدا برا همه روزگار خوش رقم بزنه

برای پدر منم دعا کنین سرطان تیروئید داشت یه سال پیش عمل شد برداشت ویددرمانی شد الان بعد یه سال سونو بد جواب داده دکتر گفته دوروز دیگه که جواب آزمایش بیاد مشخص میشه به دعاتون احتیاج دارم🙏

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
برای پدر منم دعا کنین سرطان تیروئید داشت یه سال پیش عمل شد برداشت ویددرمانی شد الان بعد یه سال سونو ...

عزیزم من متاسفانه دیر پیامتونو دیدم و امیدوارم تا الان جواب ازمایش ایشون خوب اومده باشه و خدا به همه تن سلامت هدیه بده ،واقعا این بیماری لعنتی اسم ترسناکی داره ،خدا به حق بزرگی خودش ارامش به دل شما بده وبا سلامتی پدر ارامش هدیه بده

عزیزم من متاسفانه دیر پیامتونو دیدم و امیدوارم تا الان جواب ازمایش ایشون خوب اومده باشه و خدا به همه ...

سلام عزیزم باید دوباره جراحی شن😞خدابه همه عزیزانت سلامتی بده

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
سلام عزیزم باید دوباره جراحی شن😞خدابه همه عزیزانت سلامتی بده

عزیزم انشالا اینبار دیگه کامل برداشته بشه و خدا بهشون سلامتی بده متاسفانه شرایط بدی درکت میکنم