2777
2789
عنوان

سوال در مورد کربلا و رد شدن از مرز خرمشهر

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوناش مهم نیست فقط امن باشه مادرم میترسه هر ماشینی تو ترمینال باشه امنه دیگه آره؟ یه هتل نزدیک حرم ...

والا ماکه هرسال میریم مشگلی خداروشکر پیش نیومده ولی همون باباتو داداشت هستن خوبه..خب بستگی داره هتل تون سرخیابون اصلی باشه یامثلا توی کوچه ها یاخیابون فرعی باشه 

سر خیابونه  برامون دعا کنید به سلامت بریم و برگردیم

چشم استرس نداشته باشید رسیدی حرم بگو نوکرت سلام رسوند وگفت همونطور که توی خواب بهش یه کیسه‌ ی سکه دادید وفرمودید این مزد خادمی امسالت توی کربلاست بگو منتظره که درستش کنی...خیلی التماسدعا دارم سفرتون بیخطر درپناه خدا فقط نگران نباشید

چشم استرس نداشته باشید رسیدی حرم بگو نوکرت سلام رسوند وگفت همونطور که توی خواب بهش یه کیسه‌ ی سکه دا ...

ممنونم عزیزم از آرامشی که بهم دادی و دعا خوبت

حتما میگم حواسشون به نی نی سایتی ها باشه بخصوص شما دوست عزیزم

برامون دعا کنید❤

ممنونم عزیزم از آرامشی که بهم دادی و دعا خوبت حتما میگم حواسشون به نی نی سایتی ها باشه بخصوص شما دو ...

قربونت عزیزم...من هروقت که از ته دلم بخدا اعتماد کردم واقعا اعتماد کردم کارمو به نحو احسن انجام داد..حالا شما هم فقط به خودش اعتمادکنید یقین بدونید خودش حافظ ونگه دارتون هست..درپناه خدا