2777
2789
عنوان

بچه های شما هم پر حرف هستن؟

176 بازدید | 26 پست

سلام مامانا

پسر من ۳ سالشه خیلیییییییییی حرف میزنه

دائما حرف میزنه

خستمون میکنه از بس حرف میزنه

تا میاییم حرف بزنیم با باباش اینقد داد میکشه که به حرفش گوش بدیم اصلا اجازه نمیده کلاممون منعقد بشه

یا تا تلفن دستم میگیرم شروع میکنه با صدای بلند و پشت سر هم صدام میکنه

آیا راهکاری هم داره؟

آخی🥺😂

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

وای دختر من از ۳ سالگی همین الان ۴ سال خرده بدتر شده تازه با هر کسی حرف بزنم وسط حرفم گیر میده روانی شدم  درست نمیشه 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای دوتاشو  دارم دهنم سرویس شده

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
من بچه ندارم اما خودم خيلي پرحرفم بچه كه بودم همه از دستم فراري بودن  الانم كه ١٩سالمه مامانم ...

خانمم لطفا خودت بر از تاپیک😂😂

شوخی کردم خدا حفظت کنه

آخه با تو میشه تعریف کرد ولی بچه ۳ساله چیزیم حالیش نمیشه

امکان نداره اندازه پسر من حرف بزنه یعنی فقط مگه مدام چیزی بهش بدی بخوره بانگاه گوشی همزمان  ت ...

خدا حفظش کنه

گاهی میگم شاید کمبود محبت داره 

شاید ما کوتاهی کردیم

الان دلت به حال من سوخت یا بچم؟😂

خودت 

خیلی باحال تعریف کردی 😂

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
وای نگو که قرار بدتر بشه😵‍💫

خدا دادمون برسه من خو بریدم قشنگ عصبی شجذم از دسش شوهرم میگه فقط بچه ما تو فامیل اینجوری 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷