2777
2789
عنوان

چه نذری بدم دخترا؟

112 بازدید | 14 پست

سلام دوستان حاجت دارم ...هم یکم حال روحی خوبی ندارم هم دنبال کارم هی گره میفته اگ با نذری حاجت گرفتید یا دعایی ک خوب باشه ممنون میشم برای منم بنویسید

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دفعه با چله یاسین حاجت گرفتم 

🥺خیلی گ.شادم واسه چهله ولی سعی خودمو میکنم

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
من همیشه از نذر نمک نتیجه گرفتم ، امتحان کن 

اینکارو میکنم نون و نمک تو فکرمه

ببخشید نذر نمک رو چجوری انجام دادین ؟ مثلا چند بسته نمک به چه کسایی دادین ؟ و چجوری حاجتتون خاستین ...

به نیت خانم فاطمه زهرا نذر 5 بسته نمک میکنم بعد حاجتروا شدنم میرم سوپرمارکت میخرم همونجا بین مشتریها پخش میکنم

اوکی  من شنیدم تو کرج یه جا هست ندرت نمک میدن صد درصد قبول میشه

کجا؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚