2777
2789

آخرین باری که همو دیدین..... 

آخرین حرفایی که به هم زدین.... 

آخرین نگاهتون کی بود!! 

آخرین باری که دیدمش روی تخت بیمارستان بود دستمو گذاشتم کنار دستش و گفتم ببین دستامون چقدشبیه همه! 

یه لبخند مهربون زد! دردش انقد زیاد بود که نمیتونست حرف بزنه! همون شب آخرین دیدارمون بود و خیلی آروم خوابید.... برای همیشه از پیشم رفت......💔🖤🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجیا این برام گزارش بزنید دارم شناسایی میشم🥴😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10750328/میخوام-انلاین-شاپ-بزنم

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

اخرین باری که دیدمش یه هفته قبل از شب خودکشیش بود:)

آیدا کاش میدونستم اخرین باره 

کاش محکم تر بغلت میکردم

کاش بیشتر پیشت میموندم

کاش بیشتر نگاهت میکردم

کاش راهی بود که جلوتو بگیرم

...

Just shut up!

آخرین دیدارم با عشقم 17 با 18 فروردین بود، ی خداحافظي 4 ساله کردم ازش و به زور از ماشین خودم انداختم پایین چون  پروازش دیر شده بود

ولی نرفت توی اون راه.... 

پدرمم آخرین دیدارم 24تیر 98، تو پلاستیک پیچیده شده بود و من کاملا زیر پام خالی شد تموم حس تنم رفت

اخرين ديدار عصر بارونى مرداد ماه امسال رفتيم پارك شهر كلى گشتيم بارون باد شديد ميومد هردومون خيس شديم كلى خوش گذشت بعد رفتيم كافه بعدش ديرم شد با استرس اومديم سمت خونه ك تو خيابون بالايى موقع خداحافظى بغض كردم گفتم با اينكه ديگه نميبينمت ولى هميشه در كنج دلم دوستت دارم😢

۱۶ اسفند ۹۹ 

آخرین باری بود که دیدمش 

میدونستم آخرین باره برای بار آخر نگاهش کردم موقع پیاده شدن از ماشین محکم بغلش کردم پیاده شدم 

تو اون مدت که کنارش بود دلم زیرو شده بود که دیگه قرار نیست ببینمش بغض لعنتی توگلوم داشت خفه ام میکرد نمیذاشت نفس بکشم چشمامو میدزدیم ازش نبینه برق اشک 

اما اون تحمل نکرد گریه کرد 

تنهاچیزی که از خدامیخوام مهرش برای همیشه ازدلم بره  

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

مریض بودم، نمیتونستم راه برم 

اومد فقط از دور همو دیدیم 🥺

کلیم تو چت بهم امید داد

وقتی برگشت ک بره، بغض داشت خفم میکرد، چشمام نم دار

اگر مامانم کنارم نبود زار میزدم :) 

خیلی دلم براش تنگ شده 🥺

ده ماهه ک گذشته از اون روز ☹️💔

استارتر خدارحمتش کنه عزیزم🖤

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃