2777
2789
عنوان

من خیلی ضعیف شدم🥲

227 بازدید | 6 پست

نمیخوام خیلی برگرپم هقب چون از ناله کردن خوشم نمیاد ولی انقدر اتفاق های تلخ و عجیب تو زندگیم افتاده که (نداشتن پدر مادر خواهر معلول مرگ پدربزرگ سرطان مادربزرگ و ملیون ها چیز دیگه) افسردگی‌ زمینه ای داشتم ولی بعد از یسری مسائل اخیر مجبور شدم یه دوره کوتاه قرص مصرف کنم روانشناس برم که اونم همه چیز رو بدتر کرد و ادامه ندادم 

ولی تا یچیزی میشه که خیلی ناراحت میشم یا میترسم از نظر جسمی زمین میخورم ماه پیش غش کردم ده روز پیش ی مشکل تو‌ محیط کار پیش اومد بعدش کلا بستری شدم 

در حالی که من همونیم تک و‌ تنها تو ۱۶ سالگی مامان جونمو با دستای خودم موهاشو کوتاه کردم فرستادمش عمل مغز 

من همونیم که چون زورم به خواهر معلوم نمیرسید بلندش کنم حرکتش بدم کولش میکردم 

بدم میاد از خودم خیلی ضعیف شدم 

من گوشه های بیمارستان با مامانجون درس خودندم و سه رقمی کنکور شدم 

الان ۲۳ سالمه نباید انقدر زود جا بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم من😭❤️

بهت افتخار میکنم

عیبی نداره آدم بعد از این همه قوی بودن معلومه خسته میشه🫂

دنیا به آدمایی مث تو نیاز داره🩷

شب غم تو نیز بگذرد ولی...در این میان دلی ز دست میرود..!

عزیزم بعد این همه سختی مشخصه به آدم فشار میاد.آدمب ربات که نیستی.به خودت برس سعی کن برای خودت وقت بذاری یه فرصتی برای بازسازی خودت درنظر بگیر.سعی کن یه دوست صمیمی پیداکنی که وقتی تو سختی هستی باهاش دردودل کنی،از قدیم گفتن گفتن مشکلت به بقیه حتی اگه حلش هم نکنه از بار و سنگینیش کم می کنه،کلی از فشار روانی آدم کم میشه