2777
2789
عنوان

دیشب دوباره دختر خاله شوهرم تیکه انداخت بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 23 پست

داشتیم قلیون میکشیدیم مادرشوهرم چایی اورد بعد که تموم شد پدرشوهرم گفت بازم چای بیار 

همون لحظه شوهرم یه تکون خورد برای اینکه جا به جا بشه منم فکر کردم میخاد پاشه چایی بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا هربار که تیکه انداخته چیزی بش نگفتم یعنی واقعا بهش فکرم نمیکنم ولی خب امروز با خودم گفتم ن ...

بله معلومه که اشتباه میکنی

یه بار که تو جمع خیطش کنی دفعه بعد دهنشو میبنده میشینه یه گوشه

بعد به شوهرم گفتم عه فکر کردم تو میخای چای بیاری، یهو دختر خالش گفت نترس حالا نمیاره 😳 با یه لحن خیلی بدی گفت

البته این یه قضیه داره که قبلا هم حسابی تیکه انداخته سر این موضوع

بله معلومه که اشتباه میکنی یه بار که تو جمع خیطش کنی دفعه بعد دهنشو میبنده میشینه یه گوشه

باور کن اون لحظه هنگ میکنم

خیلییییی حاضر جوابه

متاسفانه من اصلا حاضر جواب نیستم

اینکه باهاش دهن به دهن بشم میترسم

چون هم خیلی سلیطه و حاضرحوابه

هم دام نمیخاد روش به روم باز بشه

هم اینکه هیچکی پشتم نیست

یعنی میدونم همه طرفداری اونو میکنن

باور کن اون لحظه هنگ میکنم خیلییییی حاضر جوابه متاسفانه من اصلا حاضر جواب نیستم اینکه باهاش دهن ب ...

پس با نادیده گرفتنش حرصش بده

وقتی حرفی میزنه که لجتو دربیاره اصلا نگاهش نکن و خودتو بزن کوچه علی چپ

و همون لحظه با یکی دیگه حرف بزن

مثلا بهش سلام نکن‌.یا موقع خداحافظی نادیده بگیرش

نه بابا اصلا اتفاقا داستان عشق و عاشقیش با برادرشوهرمو میدونم😂😅

نرسیدن به هم؟ 

اگه اینطوره مادرشوهرت نباید دعوت کنه و دختر خاله مباید بیاد، بیچاره شوهرش از همه جا بی خبر، اگه برادرشوهرت زن داری یه روزی آخر شر میشه، نمونش رو دیدم

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
نرسیدن به هم؟  اگه اینطوره مادرشوهرت نباید دعوت کنه و دختر خاله مباید بیاد، بیچاره شوهرش از هم ...

نه عشق دوران نوجوونی بوده از سرش افتاده الان همشون باهم اوکی هستن برادر شوهرم هنوز مجرده