2777
2789

دیشب خونه مادرشوهرم شام دعوت بودیم 

مادر شوهرم دختر خاله شوهرم رو هم دعوت کرده بود همراه با شوهر و بچش

بعد شام دورهم نشستیم قلیون بکشیم

یکی دوبار دختر خالش بهم تیکه انداخت 😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی دخترخاله شوهرو ادم حساب میکنید؟😂😂😂 من کلا خانواده مادرشوهرم بد هستن ولی خانواده پدرشوهر ...

نه اتفاقا هربار که تیکه انداخته چیزی بش نگفتم یعنی واقعا بهش فکرم نمیکنم ولی خب امروز با خودم گفتم نکنه اشتباه میکنم که سکوت میکنم، شاید برای همینه هربار ادامه میده کارشو

خیلی تیکه هاش ریزه هااا یعنی فقط درحد چند دقیقه شاید خالمو خراب کنه ولی همش باخودم فکر میکنم چرا با اونیکی عروسا اینطوری نیست

شاید خیلی به روش خندیدم

خیلی تیکه هاش ریزه هااا یعنی فقط درحد چند دقیقه شاید خالمو خراب کنه ولی همش باخودم فکر میکنم چرا با ...

نکنه میخوای نتیجه بگیری که عاشق شوهرت بوده؟ 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی