2777
2789
باور کن دیروز ب یکی گفتم امروز بهم پیام داد خاجت گرفتم ،انقد خوشحال بود ک نگو خدایا شکرت 😍🤲🏻💚 ...

اینو برا منم فرستادن...ببین من یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده فقط خدا باید معجزه کنه همه میگن تموم شده ولی من امیدوارم....چله سوره یس بگیر به نیت ۴۰شهید...چلع زیارت عاشورا صدلعن..چلع زیارت عاشورا حق شناس...ی چیزی دیگ هم اینکه استغار بگو ...از گناهایی ک میدونی و میتونی توبه کن...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی چیزا هست..مثلا نمازشب بخون...خدارو التماس کن بگو حاجتمو به صلاحم‌کن..چله نماز استغاثه به امام زمان 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نت بزنم میاد چله استغفار؟

استغفار ک همین استغفر الله ربی و اتوب الیه ک باید چهل روز بخونی واسه اون یکی بنویس استغفار امیرالمؤمنین 

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
ممنون عزیزم،چه باحوصله نوشتی.ان شاءالله همه حاجت روا بشیم

فداتشم .اینو برام یکی فرستاد ک خیلی محتاج دعاس..دعاشون کن 

اینو برا منم فرستادن...ببین من یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده فقط خدا باید معجزه کنه همه میگن تموم ...

ان شاءالله خدا حاجت شما و همه دوستان و همچنین حاجت من رو، روا کنه،الهی آمین

دوستان یه سوال دیگه: توی دوران پریودی مشکلی نیست که چله ها رو بخونیم؟

ن مشکلی نیست.ولی خب نماز ها رو نمیشه دیگ..وگرن بقیه اشکال نداره..دستت ب کلمه های قران نخوره ولی..

ن مشکلی نیست.ولی خب نماز ها رو نمیشه دیگ..وگرن بقیه اشکال نداره..دستت ب کلمه های قران نخوره ولی..

مممنون عزیزم،ان شاءالله از امشب شروع میکنم و واسه همه دوستان هم دعا میکنم

اول چله استغفار بگیر اگه تونستی استغفار امام علی رو بخونی ک خیلی بهتره برای اینکه دعاهامون بره بالا ...

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

میگن 530 صلوات حضرت زهرا  چله دعای معراج چله شهدا  چله دعای نادعلی چله دعای مشلول دعا ...

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12