2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول چله استغفار بگیر اگه تونستی استغفار امام علی رو بخونی ک خیلی بهتره برای اینکه دعاهامون بره بالا باید از گناهامون پشیمون باشیم توبه کنیم 

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 

میگن 530 صلوات حضرت زهرا 

چله دعای معراج

چله شهدا 

چله دعای نادعلی

چله دعای مشلول

دعای مقاتل 100 بار

21 روز هر روز 1000 صلوات ب نیت حضرت زینب

گفتنه ذکر یا جواد الئمه ادرکنی به تعداد دلخواه

باور کن دیروز ب یکی گفتم امروز بهم پیام داد خاجت گرفتم ،انقد خوشحال بود ک نگو خدایا شکرت 😍🤲🏻💚

ببین گلم هر روز سوره مبارکه محمد و بخون اگ وضو بگیری و رو ب قبله بخونی خیلی عالیتره ولی اگ موقعیتش و نداشتی عیبی نداره سخت نگیر فداتشم خدا خیلی مهربونه قربونش برم 

بعد ک هر روز خوندی فک کن حاجت گرفتی بعد بشین شکرگذاری بنویس مثلا بنویس خدایا شکرت ک بچم سالمه ، خدایا شکرت ک هیچ غمی ندارم و..... در کل هر آرزو حاجت یا فانتزی داری فکر کن همه چی و خدا برات اوکی کرد شکرشو بنویس و ی صلوات واس سلامتیه امام زمانمون عج بفرست و اون برگه رو ک نوشتی بذار لای قرآن ، تا ۱۵ روز نامه شکر گذاری و حتما بنویس و هر روز با صدای بلند برای خودت بخون و بذارش لای قرآن و دیگ ب حاجتت فک نکن چون داری شکر میکنی ک برآورده شد خودتو بنداز بغل خدای مهربونت 😍

اگ باور قلبی داشته باشی ب جوونیم قسم خدا حاجتتو سریعترین زمان ممکن میده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم