2777
2789
عنوان

آهنگ عاشقانه گوش دادن شوهر

467 بازدید | 12 پست

شوهرم چند روزه با آهنگهای عاشقانه خیلی میره تو حس به نظرتون خبریه احساس باز من رو ساده میکنه وبهم خیانت میکنه شما هم اینجور رفتارهارو تجربه کردین😔

اره مال من اهنگ شکست عشقی و تو نیستی و تو رفتی و من زندگی نکردم و اینا گوش میده

واکنش نده

هر انچه قرار باشه ته دل و مغزشون باشه هست کاریم از دست ما برنمیاد جز شکست حرمتامون

طفلی خانوم ها..

همیشه تو استرسن چه قبل ازدواج چه بعدش..

انشاالله که چیزی نیست و فقط به یه سبک موسیقی علاقه پیدا کرده جدیدا .. بد به دلت راه نده

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم با اهنگ های غمگین و مخصوصا کوردی کرمانشاهی ک غمگین میخونن میخونه ومیره تو حس

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

شوهر من یه مدت مرجان فرساد گوش میداد خیلی

همونکه خونه ی ما و پرتقال من و...رو خونده

رفته بود کلی هم راجبش مطالعه کرده بود😐

منو میگی؟🔪😶

زدم پاره و پوره ش کردم😂

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

این فکرا فقط خودتونو اذیت میکنه . چرا وقتی هیچی نشده سر یه همچین چیزی بهم میریزین؟ احساستون به همسرتونم منتقل میشه . حیفه خودتونو زود سر همه چی اذیت کنید . هر آدمی ممکنه با آهنگ بره تو حس .. اینکه نشد دلیل خب :(

این فکرا فقط خودتونو اذیت میکنه . چرا وقتی هیچی نشده سر یه همچین چیزی بهم میریزین؟ احساستون به همسرت ...

احساس میکنم تو دلش یه چیزی هست خب آخه وقتی گوش میده میره بعدش بالکن یه سیگار میکشه

احساس میکنم تو دلش یه چیزی هست خب آخه وقتی گوش میده میره بعدش بالکن یه سیگار میکشه

من چیزی از ارتباطتون نمیدونم اما بنظر میاد یکم باید منطقی تر برخورد کنید . تا وقتی چیزی یا مدرکی ازش ندیدین چه دلیلی داره بخاطر این چیزای ساده خودتونو اذیت کنید یا رابطه تونو خدشه دار کنید .در هر صورت  امیدوارم به زودی درگیری فکریتون از بین بره :) به ایشونم خیلی گیر ندید شاید حس و حال پاییز گرفتش 😂