بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شوهر منم با اهنگ های غمگین و مخصوصا کوردی کرمانشاهی ک غمگین میخونن میخونه ومیره تو حس
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
این فکرا فقط خودتونو اذیت میکنه . چرا وقتی هیچی نشده سر یه همچین چیزی بهم میریزین؟ احساستون به همسرتونم منتقل میشه . حیفه خودتونو زود سر همه چی اذیت کنید . هر آدمی ممکنه با آهنگ بره تو حس .. اینکه نشد دلیل خب :(
احساس میکنم تو دلش یه چیزی هست خب آخه وقتی گوش میده میره بعدش بالکن یه سیگار میکشه
من چیزی از ارتباطتون نمیدونم اما بنظر میاد یکم باید منطقی تر برخورد کنید . تا وقتی چیزی یا مدرکی ازش ندیدین چه دلیلی داره بخاطر این چیزای ساده خودتونو اذیت کنید یا رابطه تونو خدشه دار کنید .در هر صورت امیدوارم به زودی درگیری فکریتون از بین بره :) به ایشونم خیلی گیر ندید شاید حس و حال پاییز گرفتش 😂