2821
2789
عنوان

براتون صلوات میفرستم

401 بازدید | 89 پست

سلام دوستان 

اینجا کامنت بزارید براتون صلوات میفرستم 

اگر دوست داشتید از اولین کامنت شما هم صلوات بفرستید بزارید برای هم دعا کنیم تا حاجت هامون برآورده بشه🌱

من امید دارم خدا به حق همین لحظه اذان هممون حاجت روا کنه💚🌸

🌱نیت برای 🌱

سلامتی و ظهور امام زمان🌱

حل مشکلات جامعه🌱

بخشش گناهان وسلامتی و عاقبت بخری خودمون و خانوادمون و صد البته زندگی خوب اون دنیا۰😅

هرچی خدا برای خوبان عالم میخواد برای ما بنده های سادش(و من گناهکار😓 ) هم بخواد 🌱

لطفا برای سبک شدن روحمون از گناه و خطا و زندگی  ازدواج خوب و بچه های صالح و سالم داشتن دعا کنید🌱

لطفا برای منم دعا کنید  چند تا حاجت مهم دارم که زندگیم تایین میکنه 🌱

همین روزا هم جواب کنکور میاد 🌱

دلم یه خوشی بی حد و مرز موقع دیدن نتیجه ها میخواد انشاالله همگی حاجتروا بشیم 🌸💚🌸💚🌸💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خدایا دل و ذهن اسی رو ، روشن کن ، خدایا خودت راههای موفقیت ...

سلام عزیزم ❤️ ممنون از اینکه دعوتم قبول کردی❤️

خیلی ممنون از دعا های زیباتون 😍 

🌸💚انشاالله حاجتروا بشی 💚🌸

🌱لطفا دوستانتون هم تگ کنید🌱

برات  حاجتت صلوات فرستادم الهی که حاجتت براورده بشه و دلت شاد  ممنون میشم تو هم برا سالم ...

سلام عزیزم ❤️ ممنون از اینکه دعوتم قبول کردی❤️

🌸💚انشاالله حاجتروا بشی 💚🌸

🌱لطفا دوستانتون هم تگ کنید🌱

انشاالله کوچولو سالم و سلامت به دنیا میاد و خدا بهتون یک بچه صالح هدیه میده 😍🌸🌱🌸💚

فاطمه ام.

منتظر یه اتفاق خوبم. دعا کنین ب صلاحم باشه و اتفاق بیوفته❤️❤️

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
2825
2823
2791
2779
2792