2777
2789

سلاااام 

من می خوام که ایلتس بگیرم و میشه گفت یه مقدارم عجله دارم 

کلاس نوشتم اما درحال حاضر تاپ ناچم که سطحش به نظرم پایینه و روند پیشرفت کلاسا خیلیییی کنده 

میشه راهنمایی کنید که برای رسیدن به ایلتس چیکارا بکنم 

عزیزم ایلتس که دیگه تو ایران برگزار نمیشه کجا میخوای امتحان بدی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زمان مد نظرت برای ازمون کیه؟ یه ماک بده ببین سطحت چیه  بعد تصمیم بگیر که سلف ایتادی کنی یا برا ...

می خوام دو ساله کار زبانمو جمع کنم که هر چه زودتر کارای رفتنمو اکی کنم

می خوام دو ساله کار زبانمو جمع کنم که هر چه زودتر کارای رفتنمو اکی کنم

ببین من خودم به شخصه آدم کلاس رفتن نبودمو نیستم، یعنی حوصلم زود از همه چی سر میره واس همین خودخوان رو من جوابه ، حالا شمام نگاه کن ببین با خودخوان اوکی ای یا حتما باید یه فورسی بالا سرت باشه

نکته بعدی اینه که دو سال زمان نسبتا خوبیه واس نمره ی خوب حتی ، اگه کلاس نمیخوای بری این روش رو من جواب داد: 

۱. لغت زیاد بخون ، هر چی لغت بیشتر بلد باشی رو اسکیلای دیگت هم تاثیر میذاره ، این کتابا خوبن ( تو پست بعدی میگم) 

برای اشنایی با اسکیل ها کتاب آفیشیال گاید خوبه 

برای ریدینگ من خودم اول این افیشیال رو‌خوندم که بدونم تیپ سوالا چجوریه ، بعد کتاب کالینز رو خوندم 

بعد اونم یه کتاب دیگه داشتم ۱۰۰ تا تست ریدینگ داشت ، البته پیپر تو ایران کنسل شده ، برای ازمون کامپیوتری سایت mini ielts خوبه و تعداد زیادی ازمون ریدینگ داره

برای رایتینگ 

اول ویدئوهای سایمونو واس هر دو تسک دیدم + یه سری ویدئو از لیز و یوتیوب + بعد نوشتن و تمرین کردن و دادن به کسی برای فیدبک 

این ماژول ایلتس سخت ترین بخشه ، حتما باید بدی به یه استاد خوبی تا بهت فیدبک بده 

واس ایده کتابهای لیز ( سه جلده ) خیلی خوبه 

چت جی پی تی هم واقعاا کمک کننده اس برای دادن فیدبک و ایده گرفتن 

بازم سوال داشتی ازم بپرس

برای رایتینگ  اول ویدئوهای سایمونو واس هر دو تسک دیدم + یه سری ویدئو از لیز و یوتیوب + بعد نوش ...

مرسی عزیزه دلم واسه راهنمایی هات♥️

همین کارا که گفتیو انجام میدم ایشالا که کارو خوب در میارم🤗

مرسی عزیزه دلم واسه راهنمایی هات♥️ همین کارا که گفتیو انجام میدم ایشالا که کارو خوب در میارم🤗

قربانت عزیزم، یادم رفت اینو بگم اون کتابا رو‌که خوندی و اماده شدی برو سراغ کتابای کمبریج ، کمبریجا نزدیک ترین سوالا به ازمون ایلتسن 

موفق باشی:)

قربانت عزیزم، یادم رفت اینو بگم اون کتابا رو‌که خوندی و اماده شدی برو سراغ کتابای کمبریج ، کمبریجا ن ...

باشه قشنگم 

من خود خوان به تنهایی سختمه کلاس برام حس رقابت و انگیزه ایجاد میکنه به نظرت کدوم اموزشگاه ثبت نام کنم یا که معلم خصوصی بگیرم؟