2777
2789

من دانشجوی پزشکی هستم عزیزم سختیاش بسیار زیاده و راه طولانی در پیش داره ، من اگه برمیگشتم به زمان کنکور شاید دندون میزدم اما هب با تمام سختی ها بازم دوس دارم کارمو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان دانشجوی پزشکی نه هیچ خوبی نداره،

اگه هم برمیگشتم به قبل دندان و دارو و فیزیو میرفتم

استرس کنکور، هفت سال درس بخون، علوم پایه، فیزیوپات، ،استاجر،اینترن و بعد دو سال طرح، آزمون دستیاری بده، شیفتهای سنگین رزیدنت با حقوق نهایت 10 تومن، بعدش فلوشیپ و فوق که حدود بیست سال طول میکشه، که ته تهش بعد از بیست سال جون کندن، بابت یه عمل سنگین چند ساعته ی قلب باز تو بیمارستان دولتی بعد از شش ماه به فوق تخصص جراح قلب کارانه‌‌ی ششصد هزار تومنی پرداخت بشه

عمل پانکراس 85 هزارتومان

مالیات 75 درصدی پرداخت کنی

کتک خوردن و فحش خوردن از بیمار و همراه بیمار هم به کنار

تو کلاس ما اکثرن ناراضین

اگه میتونی تغییر بده به فیزیو یا دارو

یا بشین دوباره واسه دندون بخون

رفتن به رشته ی پزشکی بزرگترین حماقته تو ایران

به عنوان دانشجوی پزشکی نه هیچ خوبی نداره، اگه هم برمیگشتم به قبل دندان و دارو و فیزیو میرفتم استرس ...

من‌دندون میخاستم نیاوردم متاسفانه 

واقعا جون پشت کنکور موندن ندارم 

میخام همینو به امید خدا با علاقه بخونم