2777
2789

دیروز ی خانومی من را ی جا دید بعد گفت پسر همسایمون ی دختر مثه خودت میخاد اهل دک وپز نباشه یعنی کاشت ناخن وتتو وآرایش واهل فضای مجازی و رنگ مو اینا نباشه چقدر من بدبختم خونه بابام اجازه اینکارا نداشتم دلم خوش بود شوهر کنم انجامشون بدم حالا خواستگارم پیدا شد چی پیدا شد یا معتاد پیدا میشه یا اینجوری فقط شانس اووردم مامانم دنبالم نبود بهش گفتم ن ممنون فعلا شرایطشو ندارم فکرکنم فقط کلفت میخاس یکی که به دلم باشه پیدا نمیشه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

🥴

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنم  بالاس خودم میدونم فقط حقم این زندگی نیس....

خدایا منو ببین این زندگی رویای من نیس.....

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

خواستگار مهم نیست شوهرت رو درست انتخاب کن

خدا عمرت بده باهام تو خونه نمیسازن قبل محرم میخاستن به معتاد ومطلقه شوهرم بدن

میگند دوره ای که به ظهور نزدیکه، سخت ترین دوره زمان ماست  و حتی یک پرده بین انسان ها و خدا کشی ...

صدای منم از همون صداهاس که بهش نمیرسه

سنم  بالاس خودم میدونم فقط حقم این زندگی نیس.... خدایا منو ببین این زندگی رویای من نیس.....

عزیزم. نماز بخون و از خدا بخواه. نماز واقعی و از ته دلت. چله سوره یاسین هم بخون. توبه کن .  خدا همیشه باهاته و فراموشت نمیکنه

Jgdaevcxx آیدی ایتا
عزیزم. نماز بخون و از خدا بخواه. نماز واقعی و از ته دلت. چله سوره یاسین هم بخون. توبه کن .  خدا ...

واسع شفای فرزند وزبون بازکردنش چی خوبه؟ دعایاچله ی خاصی هست؟

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

بعضیپسرا دیدشون تو مجردی و متاهلی خیلی فرق داره.گاها دیدم پسره رفته ی دختره گرفته بقول خودت تو مجردی کاشت ناخن مزه تتو ارایش غلیظ ولی پسره بعد متاهلی دیگه اجازه نداده بهش.گاهی هم ی دختره صاف و ساده بعد متاهلی شوهرش آزادش میزاره هر جور میخواد بگرده حالا میزاشتی بیاد بعد تصمیم میگرفتی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
خدا عمرت بده باهام تو خونه نمیسازن قبل محرم میخاستن به معتاد ومطلقه شوهرم بدن

زیر بار نرو فقط یه شوهر خوب پیدا شد برو حالا ۱۰۰ تا خواستگار بیان و برن اونی که یه عمر باهاش زندگی کنی مهمه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

خدا میداند و ما نمیدانیم .ی چیزایی برصلاحمون نیست و ما از خدا میخوایم بعدا میفهمیم ک ب صلاحمون نبوده .چند مورد برای خودم اتفاق افتاده ک بعدا گقتم خدا رو شکر ک نشد .فقط میگم خدا یا هر چی ب صلاحمه 

شیعه علی بودن هم پزه هم سبک زندگیمه🌹🌹غدیری ام❤️

میگند دوره ای که به ظهور نزدیکه، سخت ترین دوره زمان ماست  و حتی یک پرده بین انسان ها و خدا کشی ...

میدونید چیه منم مجردم حقیقتش و خیلی هم راز و نیاز کردم جهت ازدواج ...

اما تو زمینه های دیگه مشگلاتی بود که واقعا خدا دستمو گرفت مدیونشم..

درسته مجرد بودن سخته 

از اونوقت که دوستام همه ازدواج کردن برا من سخت تر شد چون فقط موندم 

ولی خب شاید یجای دیگه خدا برامون جبران کنه