2777
2789
عنوان

نوزادم نمیخنده

335 بازدید | 18 پست

دخترم ۴۳ روزشه لبخند نمیزنه. شاید کلا ۲ بار زده . همه کار میکنه باچشم دنبالت میکنه، یکم غلط میزنه. کم کم گردن میگیره ولی لبخند نداره و من نگراااانم چون خواهرزادم اوتیسمه😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش یکم صبر داشته باش 

از لحاظ پزشکی بین ۳ تا ۲ ماهگی اکت چهره شروع میشه 

زوده الان

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️

عزیزم ترست طبیعیه به خاطر شرایطی که داری من برادرم اتیسمه زمانی که دخترم بدنیا اومد تا راه بیفته مردم و زنده شدم سر هر چیز کوچیکی زوم میکردم روش ببینم طبیعیه یا نه ولی نگران نباش عزیزم 

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
ببیم خیلی دقت میکنههه . قشنگ گوش میده و نگاه میکنه ولی دریغ از به لبخند

اصن نگران نباش 

اوتیسم و یه سری از این قبیل بیماری ها مثل دور از جون سرطان و اینا از پدر منتقل میشه احتمال نصف یک درصد از مادر 

حساس نشو 

یکم دیگه بگذره لبخند میزنه

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️