2777
2789
عنوان

راه و راز خونه دار شدنتون چی بود؟

594 بازدید | 43 پست

ما هر کاری میکنیم پولمون به زمین یا خونه برسه نمیشه که نمیشه تا کمی پول دستمون میرسه همه چی گرون میشه کسی رو نداریم که شریکی چیزی بخریم پولمون کم میاد تقریبا نصف پول خونه رو داریم هرکار میکنیم بقیش جور نمیشه این یه مقدار هم با کلی وام و بدبختی جور کردیم کسی رو هم نداریم حمایتمون کنه.

راز خونه دار شدنتون چیه کسی کمکتون کرد یا تنهایی خریدید ؟

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خونه ۹۰ متری داریم تهران پولش قسمت زیادیش از فروش ماشین شوهرم بود که هدیه پدرش بود بقیه هم وام بانک ،سه مقداری هم پس انداز خودش

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
عزیزم کدوم شهر هستی ؟ قیمت خونه چنده ؟ پایین شهرم نمیتونی بخری ؟ بدیش رهن هم نمی تونی بخری ؟ 

ن عزیزم کل پولمون میشه نصف قیمت خونه اونم توی پایین شهر

واقعا قدرشو بدونید کسی برای ما کاری نکرده

بله واقعا پدرشوهرم ارث همه بچه هارو داده دیگه الان هرکی سر خونه زندگی خودشه از اولم میگفت تا زنده ام میدم که منتظر مرگ‌من نباشن بچه هام 

یه زمین اینده دار بخرین

بعد باز به فکر وام باشین که کم  کم بسازین

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
یه خونه ۹۰ متری داریم تهران پولش قسمت زیادیش از فروش ماشین شوهرم بود که هدیه پدرش بود بقیه هم وام با ...

اکثر کسایی ک خونه دار شدن کسی کمکشون کرده ولی ما کسی رو نداریم

خودمون ساختیم

ولی برا داداشام بابام خودش تو زمین خودش خونه ساخت

ولی کی بود ک قدر بدونه باید مث بقیه رهن و کرایه خونه میدادن تا پاره شن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!