2777
2789
عنوان

راه و راز خونه دار شدنتون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 43 پست

[QUOTE=312763309]آش شهادت امام رضا از ته قلبم بش ایمان آوردم.نذر برای خونه دار شدن هم زیاده سرچ کن خیلیا نتیجه گرفتن.[/QUOT

انشاءالله منم بتونم این کارو کنم

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
بله واقعا پدرشوهرم ارث همه بچه هارو داده دیگه الان هرکی سر خونه زندگی خودشه از اولم میگفت تا زنده ام ...

خیلی کار خوبی کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمین اینده دار بخرین بعد باز به فکر وام باشین که کم  کم بسازین

اره تو این فکر هستیم. چون اگ پول خمینجور بمونه یا بی ارزش میشه یا خرج میشه طلا یا زمین بهترین گزینه

سرعت تو رم وحشتناکه . خونه در ماهدشت کرج هشتاد میلیون بود داخل شهرک گلستان شیراز هم همینطور . نخریدم الان با کمتر دو میلیارد چیز خوبی گیرم نمیاد اونم جاهای نامناسب

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
خودمون ساختیم ولی برا داداشام بابام خودش تو زمین خودش خونه ساخت ولی کی بود ک قدر بدونه باید مث بقی ...

پدرم دوتا خونه داره یکی رو داده برای برادرم ما دخترا هم که هیچ ولی خدا شاهده ما بیشتر از برادرم به دردش میخوریم

اره تو این فکر هستیم. چون اگ پول خمینجور بمونه یا بی ارزش میشه یا خرج میشه طلا یا زمین بهترین گزینه

زمین بگیرین کم کم ستون بزنید 

وام مسکن روش بگیرین دو طبقه بسازین 

بدین مستاحر تا قسطها هم سبک شه براتون

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
سرعت تو رم وحشتناکه . خونه در ماهدشت کرج هشتاد میلیون بود داخل شهرک گلستان شیراز هم همینطور . نخریدم ...

دقیقا ماهم سال ۹۶ پول شهرک رو داشتیم اشتباه کردیم نخریدیم فک کردیم همینجور میمونه قیمتا

پدرم دوتا خونه داره یکی رو داده برای برادرم ما دخترا هم که هیچ ولی خدا شاهده ما بیشتر از برادرم به د ...

فرهنگ ایران همینه اکثرا

متاسفم

زمین بگیرین کم کم ستون بزنید  وام مسکن روش بگیرین دو طبقه بسازین  بدین مستاحر تا قسطها ه ...

دنبالش هستیم اگ با پولمون چیزی پیدا بشه

[QUOTE=312764373]دنبالش هستیم اگ با پولمون چیزی پیدا بشه[/QUOTE

انشالله صاب خونه بشی

واسه منم شده آرزو 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

منم موندم همه طلاها و وامم را بدم فیدیلیتی م را زمستان بگیرم یا همه را بفروشم روی ملک جای بد سرمایه گذاری کنم. . پنج ساله هرچی قناعت و طلا پس انداز میکنم نسبت به رشد مسکن عقب میرم که جلو نمیام

یعنی اگه همون اول ملک خریده بودم دو برابر الان داشتم