2777
2789

از اول بارداری فقط کمی سینه هام حساس شده بود و تقریبا ۱۰ روز پیش تا ۴ روز سوزش و درد زیر شکم داشتم و چند روز پیش و تا الان کمی حالت تهوع در حالت خیلی کم دارم .راستش چون قبلش سقط داشتم میترسم خدای نکرده مشکلی باشه و سن جنین نسبت به دو سونو دو هفته تفاوت داره یعنی کمتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول بارداری فقط کمی سینه هام حساس شده بود و تقریبا ۱۰ روز پیش تا ۴ روز سوزش و درد زیر شکم داشتم و ...

دقیقا منم دو هفته فاصله دارع در اصل ۱۳ هفته ام ولی میگن ۱۱ هفته برای شما چطوره گفتن

پسر یکسال👶🧸

اینجا دیگه سایت بارداری زایمان نیست همش بچه مدرسه لی هستن واسه بارداری بیا نرم افزار گهواره اونجا ...

گلم متاسفانه زیاد اومد و گهواره رو دارم ولی اصلا کسی جواب نمیده

دقیقا منم دو هفته فاصله دارع در اصل ۱۳ هفته ام ولی میگن ۱۱ هفته برای شما چطوره گفتن

منم گلم الان باید دقیق هفته ۱۳ بودم ولی ۱۰ هفته و ۳ روزم خیلی میترسم و چون علائم خاصی هم ندارم نگرانترم.ولی شکمم اومده جلو همه میگن ۵ ماهه هستی ولی خودم از قبل هم شکم داشتم و کلا شکمم سفت نیی

منم گلم الان باید دقیق هفته ۱۳ بودم ولی ۱۰ هفته و ۳ روزم خیلی میترسم و چون علائم خاصی هم ندارم نگران ...

دقیقا مثل منی آخرین پریود من ۱۴ تیره باید هفته پیش میرفتم آن تی ولی برای ۲۲ مهر تازه بهم وقت داده شما کی میرین آن تی 

پسر یکسال👶🧸

دقیقا مثل منی آخرین پریود من ۱۴ تیره باید هفته پیش میرفتم آن تی ولی برای ۲۲ مهر تازه بهم وقت داده شم ...

گلم منم ۲۳ این ماه. برام آن تی نوشته من آخرین پریودیم ۱۰ تیر بود ولی از ۲۵ تیر اقدام کردم تا ۱۰ مرداد هر یک شب در میان

گلم منم ۲۳ این ماه. برام آن تی نوشته من آخرین پریودیم ۱۰ تیر بود ولی از ۲۵ تیر اقدام کردم تا ۱۰ مردا ...

عه شما ۲۳ مهر آن تی دارین که جالب 😅ازمایشم براتون نوشته ؟ من خیلی استرس دارم زودتر برم ببینم چه خبره 

پسر یکسال👶🧸