2777
2789
عنوان

پدر بچه م هنوز آزارم میده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 51 پست
میگید خارج ولی اینجا ایرانه خیلی تفاوت زیاد هست درسته گناه داره تنهایی کارکنه ولی شرایطشون اینه&nbs ...

خدا اونروزو نیاره برای هیچ مادری که مجبور بشه دختر بچشون بفرسته سرکار .

حالا الان به فکرم رسید پیام بدم دیگه نمیتونم با یک تومن نگهش دارم عمرا بیاد دنبالش ولی به این بهانه بگم خرجیشو بکنه حداقل سه چهار تومن

اون موقع که باید کار می‌کردم اشتباه کردم درسمو ادامه دادم و دکترا گرفتم الانم دیگه کار مناسب نیست یا ...

بامدرک دکترا !حتما کار پیدا می کنی شرکتا برو اداره کاریابی بنویس اسمت وسوره واقعه هرروز باامید بخون مشکلات مالیت برطرف میشه انشاالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا اونروزو نیاره برای هیچ مادری که مجبور بشه دختر بچشون بفرسته سرکار . حالا الان به فکرم رسید پیام ...

من قصد جسارت ندارم نمیگم شما نیاز دارید به اون خانوم بودم که میگفت بچتو بفرس سر کار عرض کردم که دختر شما الان وقت نوجوونیشه نه کار 

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

میگید خارج ولی اینجا ایرانه خیلی تفاوت زیاد هست درسته گناه داره تنهایی کارکنه ولی شرایطشون اینه&nbs ...

تراکت پخش کنه 

کار تایپ انجام بده 

چرخکاری در تولیدی مانتو 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
خدا اونروزو نیاره برای هیچ مادری که مجبور بشه دختر بچشون بفرسته سرکار . حالا الان به فکرم رسید پیام ...

اره سعی کنید از پدرش پول بیشتری بگیرید

شما مادر قوی هستید🥰

تراکت پخش کنه  کار تایپ انجام بده  چرخکاری در تولیدی مانتو

درسش چی میشه اونوقت؟از جامعه مونم باخبرید دیگه که اوضاع چطوریه؟؟الان اون یه برره هست تو جامعه پر از گرگ که قدم به قدم باید با جامعه آشنا بشه نه یهویی

فکر اساسی بکن 

اگه پدرش داد که چه بهتر اگه نداد خوب باید خودت کار کنی 

یا دوتایی باهم برید سر کار 

کار کردن که عیب نیست عزیزم

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
اون موقع که باید کار می‌کردم اشتباه کردم درسمو ادامه دادم و دکترا گرفتم الانم دیگه کار مناسب نیست یا ...

اموزش پرورش هم حضوری برو قسمت اموزش بگو برای خرید خدمات درخواست بده امسال معلم خیلی کم دارن ومدرک دکتری تا 46هم میشه شرکت کرد امسال اموزگاری شرکت کن هررشته ای میشه

درسش چی میشه اونوقت؟از جامعه مونم باخبرید دیگه که اوضاع چطوریه؟؟الان اون یه برره هست تو جامعه پر از ...

از اول گفتم کار پاره وقت 

درس هم میخونه دیگه در کنار کار 

اره سعی کنید از پدرش پول بیشتری بگیرید شما مادر قوی هستید🥰

😅من هنوز نتونستم جداییمو هضم کنم و درگیر افسردگی هستم بعد از این همه سال قوی بودن کجا بود انقدرررر زندگیمون خوب بود اصلا ثانیه ای همچین سرنوشتی به ذهنم نمیرسید

درسش چی میشه اونوقت؟از جامعه مونم باخبرید دیگه که اوضاع چطوریه؟؟الان اون یه برره هست تو جامعه پر از ...

زندگی سخته 

تقصیر پدرشه که اینقدر بی فکره 

بچه میارن. بدون هیچ گونه مسیولیتی

😅من هنوز نتونستم جداییمو هضم کنم و درگیر افسردگی هستم بعد از این همه سال قوی بودن کجا بود انقدرررر ...

پس چی شدجداشدید

مگه نمیگیدخانواده شوهرتون بابچتون خوبن خب به اونابگیدبه پدرش بگن هزینه هابچه بیشترازیه تومن هست

😅من هنوز نتونستم جداییمو هضم کنم و درگیر افسردگی هستم بعد از این همه سال قوی بودن کجا بود انقدرررر ...

همین که با یه بچه ۱۵ ساله داری زندگی‌میکنی و خودتی و خدای خودت قوی هستی