2777
2789
عنوان

پدر بچه م هنوز آزارم میده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 51 پست
دخترش الان دوره لذت از زندگی  ونوجوانیشه نه کار خودش بره کارکنه بهتره

تو خارج همه بچه ها از پانزده یا سانزده سالگی کار میکنند به صورت پاره وقت 

خوب این بنده خدا هم گناه داره باید خرج زندگی رو تنهایی بده چه اشکال داره دخترش هم یک کم کار کنه کمک کنه 

زندگی خیلی سخته 

حتی برای اونا که دو نفری کار میکنند چه برسه به اینکه دست تنها  بخواهی از پس مخارج بر بیایی

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
بعد از طلاق مگه نفقه بهتون تعلق میگیره؟بعد سرپرستی این دختر با شماست حضانت بچه رو قبول کردین فکر نکن ...

حضانت با مادر هم باشه نفقه وظیفه پدره و حتی زندان داره اگه نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ام کمکم می‌کنند ولی زورم میاد وقتی باباش ماهی پنجاه میلیون اجاره خونه میده برای بچه آنقدر در ...

عزیزم از طریق دادگاه اقدام کن

حضانت بچه رو به شما داده یا نه فقط با شما زندگی میکنه؟

کاش یه مدت دخترت بره اوار بشه رو زندگیشون ببین چجوری خرجشو دو دستی تقدیمت میکنه

تو خارج همه بچه ها از پانزده یا سانزده سالگی کار میکنند به صورت پاره وقت   خوب این بنده خ ...

بلخره  نفمیدیم خارج خوبه یا بد

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
انشالله کار خوب برات پیدا بشه با درامد عالی اینجوری خودتم خوشحال تری وبه نفقه چندرغاز اونم فکر نمیکن ...

اون موقع که باید کار می‌کردم اشتباه کردم درسمو ادامه دادم و دکترا گرفتم الانم دیگه کار مناسب نیست یا شرایط سنی داره ،خونه هم همسر سابق به جای مهریه داد همون موقع مفت فروختم که با سود پولش زندگی کنم 

بلخره  نفمیدیم خارج خوبه یا بد

خارج خوبه ولی خوب فرهنگشون با ما متفاوته 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
عزیزم از طریق دادگاه اقدام کن حضانت بچه رو به شما داده یا نه فقط با شما زندگی میکنه؟ کاش یه مدت دخ ...

دادگاه نهایت با بی انصافی همین مبلغو تایید میکنه ، متاسفانه نمیره و منم دلم میخواد پیش خودم باشه

خارج خوبه ولی خوب فرهنگشون با ما متفاوته 

دقیقا پس اونجام اگه بچه پانزده ساله میره سر کار براشون طبیعیه

اینجا بچه رو ۱۵ سالگی بفرستی سر کار میخورنش

دقیقا پس اونجام اگه بچه پانزده ساله میره سر کار براشون طبیعیه اینجا بچه رو ۱۵ سالگی بفرستی سر کار م ...

دیگه وقتی مجبور باشی باید بچه ات هم کار کنه

دیگه وقتی مجبور باشی باید بچه ات هم کار کنه

نه مجبور نیست

اولا که پدر باید خودش وظیفشو بفهمه 

اگرم نفهمید قانون باید به زور بفهمونه

نکه بچه ۱۵ ساله بره کف جامعه آخرزمونی

نه مجبور نیست اولا که پدر باید خودش وظیفشو بفهمه  اگرم نفهمید قانون باید به زور بفهمونه نکه ...

پدرش اگه پدر بود اینا رو ول نمیکرد 

قانون هم که تو این مملکت ضمانت اجرا نداره متاسفانه

تو خارج همه بچه ها از پانزده یا سانزده سالگی کار میکنند به صورت پاره وقت   خوب این بنده خ ...

میگید خارج ولی اینجا ایرانه خیلی تفاوت زیاد هست

درسته گناه داره تنهایی کارکنه ولی شرایطشون اینه 

مثلا یه دختر ۱۵ ساله بره چیکارکنه؟

بره دست فروشی کنه یا فروشندگی؟؟؟یا بره تو یکی از لاین های ارایشگری؟؟

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...