حدود ده ساله که جدا شدیم و یه دختر پونزده ساله دارم که خیلی راااحت باباش ازش گذشت و با منه ،این مدت به سختیییی تونستم از پس مخارجش بربیام ،از سیصد تومن نفقه میداد تا الان خودشو کشته شده ماهی یک تومن !وضع مالی بسیار خوبی داره خیلی خیلی خوب فقط برای اذیت و آزار من و با تاثیر از همسرش اینجوری میکنه ،هیچ علاقه ای به دخترم نشون نمیده و حتی شده چند ماخ نیومده دیدنش ولی من به زور رابطه رو نگه داشتم ،البته خانوادش خیلی دخترمو دوست دارن به نظرتون من چه کنم؟شما اگه بودین ماهیانه چقدر میدادین برای یه دختر نوجوان با مادر خانه دار کم درآمد؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله کار خوب برات پیدا بشه با درامد عالی اینجوری خودتم خوشحال تری وبه نفقه چندرغاز اونم فکر نمیکن ...
اون موقع که باید کار میکردم اشتباه کردم درسمو ادامه دادم و دکترا گرفتم الانم دیگه کار مناسب نیست یا شرایط سنی داره ،خونه هم همسر سابق به جای مهریه داد همون موقع مفت فروختم که با سود پولش زندگی کنم