سلام بچها ، من تک دخترم ، یه داداش دارم فقط .... بابام فوق العاده عصبی و بددهنه ، دست به زن هم داره موقعی که مجرد بودم کتکم میزد الانم داداشمو میزنه ... ازطرفی دلم برای مامانم تنگ میشه دلم میخواد برم ، از طرفی میرم بابام اصلا رفتارش باهام خوب نیست بهم محل نمیده 😥 حالا این وسط شوهرم دوشب در هفته شیفته ، اصرار میکنه برو خونه بابات این دوشبو ... از طرفی هم خیلی احساس تنهایی میکنم .. نمیخوامم به شوهرم بگم که این مشکلو دارم ولی تاحدودیم خودش میدونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب نرو یا بگو مامانت اگه میتونه بعضی وقتا بیاد پیشت
با بقیه خانواده وقت یگذرون مثلا خاله ای عمه ای دختر خاله ای...
یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
حتی مامانمم اگه تنها برم و شوهرم نباشه شام نمیپزه ، نون پنیر میاره میگه چاقی باید رژیم بگیری منم بهم ...
وای اسی منم بابام بد اخلاقه خیلی یه لقمه تو سفرش غذا بخوری همش نگاه میکنه چی خوردی در این حد ولی مامان بیچارم اونجور نیست طفلک دلش دریاست گاهی میگم کاش بابام نبود مادرم یه نفس راحت میکشید شما هم به شوهرت بگو هیچ جا مثل خونه خودم راحت نیستم هر دو هفته یه ناهار برو
[QUOTE=312752804]حتی مامانمم اگه تنها برم و شوهرم نباشه شام نمیپزه ، نون پنیر میاره میگه چاقی باید ر ...
آره خداییش به فکرمه ولی خب برخوردش خیلی باهام تنده ... خیلی سر هیکل و ظاهرم بهم تیکه میندازه و با داداشم بهم میخندن .. اونم جلوی شوهرم ... اعتمادبنفسمو گرفته .. اگه هم بهش بگم اصلا قبول نمیکنه
آره خداییش به فکرمه ولی خب برخوردش خیلی باهام تنده ... خیلی سر هیکل و ظاهرم بهم تیکه میندازه و با دا ...
ببخشید ولی عقل ندارن که جلوی شوهرت اینکارو میکنن اونم دو روز دیگه یاد میگیره میگه حالا که خانوادت مسخرت میکنن چرا من نکنم ! به نظرم خیلی جدی باهاشون برخورد کن وقتی اینطوری گفتن بگو من و شوهرم اینجوری می پسندیم نظر بقیه مهم نیست