2777
2789
عنوان

تیچر خواهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 42 پست
خیلی 😂😂 آجیم گفت روز اول اومده سر کلاس گفته من رو جان صدا بزنین قبل کرونا بچه ها بهم می گفتن ددی ج ...

ددی خ حرف...

خیلییی

بچه رو بکش بیرون از کلاس🤣🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوادار هم نیست ددی 🤣🤣🤣🤣 ۳ ماه باهاش کلاس داره 🥲🥲 چی کنم

میدونی ددی کاربردش کجاس دیه؟

همین ی کلمه کافیه برا فهمیدن شخصیتش=/

عوض  کنننننننن

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
شما که آقایین حتما یه چی میدونین چرا ؟؟

اقایی که خیلی دمش گرم باشه شرف داشته باشه اپن ماین باشه از این حرفا نمیره بقل دست بچها بشینه جوری که معذب بشن از دانش اموزاش اینجوری که گفتی تعریف نمیکنه نهایتا یه شوخی کوچیکی یه تیکه ای این اقای محترم هدفش عوض کردن جو نیست

میدونی ددی کاربردش کجاس دیه؟ همین ی کلمه کافیه برا فهمیدن شخصیتش=/ عوض  کنننننننن

کجااا شک کردم؟؟

به خدا ترم پیش کلی تلاش کردیم حتی زنگ زدم مدیر کانون گفت نمیشه😬

اقایی که خیلی دمش گرم باشه شرف داشته باشه اپن ماین باشه از این حرفا نمیره بقل دست بچها بشینه جوری که ...

والا شما راست میگین

میره جفت بچه ها میشینه آجیم گفت دختره بهش می گفت معذبم اونم جواب داده که ولی من نیستم😐

اره والا آجیم هر جلسه که میاد همه چی رو تعریف میکنه من یکم نگران شدم

نکن از زبان تا اخر عمر جا بمونه خوبه یا تصورش از مرد یه موجود چندش بیمار باشه خوبه اینارو که میگی منم چندشم میشه

من نوجوان بودم یه معلم زبان اینطوری داشتم، سر کلاسش خیلی بهمون خوش میگذشت و شاد و پر انرژی بود. من راستش تو عالم بچگی ته دلم یه کراشی هم داشتم روش. بعد بچه ها رو فیسبوک اد کرده بود و به این شکل یه ارتباط خیلی خیلی مختصر داشتیم به اندازه لایک و اینا. گذشت گذشت چندین سال بعد وقتی ٢٠-٢١ سالم بود ازش پرسیدم فلان آموزشگاه چطوره که سر صحبت باز شد و گفت بیا بریم بیرون، منم به حرمت و اعتماد معلمی شاگردی باهاش رفتم بیرون بعد یکم که حرف زدیم شروع کرد که تو خوشگلی فلانی بهمانی و بیا چیز کنیم من ازت خوشم میاد!

والا شما راست میگین میره جفت بچه ها میشینه آجیم گفت دختره بهش می گفت معذبم اونم جواب داده که ولی من ...

داره حالم بهم میخوره ادامه نده الان بالا میارم سریع کلاسو عوض کن این اموزشگاه نشد جای دیگه کتاب دیگه این موجود میتونه به تنهایی یه دنیارو بد بخت کنه

نکن از زبان تا اخر عمر جا بمونه خوبه یا تصورش از مرد یه موجود چندش بیمار باشه خوبه اینارو که میگی من ...

کلا تصورش الان از مرد یه موجود چندش بیشعوره دور از جون شما البته