2777
2789
عنوان

تیچر خواهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 42 پست
خیلی 😂😂 آجیم گفت روز اول اومده سر کلاس گفته من رو جان صدا بزنین قبل کرونا بچه ها بهم می گفتن ددی ج ...

حالا تازه این معلم که من داشتم و تعریف کردم اصلا اینطوری نبود. خیلی بهتر از این حرفا بود سر کلاس.

من نوجوان بودم یه معلم زبان اینطوری داشتم، سر کلاسش خیلی بهمون خوش میگذشت و شاد و پر انرژی بود. من ر ...

جدا میگی ؟؟؟ خاک تو سرش 😐 اینم میگه سر کلاسش بهمون خوش می گذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره حالم بهم میخوره ادامه نده الان بالا میارم سریع کلاسو عوض کن این اموزشگاه نشد جای دیگه کتاب دیگه ...

شما که خودتون پسرین اینو گفتید من ترسیدم واقعا

سعی میکنم کلاسشو عوض کنم هر طور شده

حالا تازه این معلم که من داشتم و تعریف کردم اصلا اینطوری نبود. خیلی بهتر از این حرفا بود سر کلاس.

مرسی که گفتی 

عوضش میکنم حتما

شما دارید میگین بهتر بوده حالا اینطور شده

تازه اینم شماره داده به بچه ها و گروه تشکیل داده

کلا تصورش الان از مرد یه موجود چندش بیشعوره دور از جون شما البته

درک میکنم وقتی سرکله بزنی با اینجور ادما صد درصد همینجوری میشی سریع از اون لجن زار خونه درش بیار به اونا نمیگن مرد 

شما که خودتون پسرین اینو گفتید من ترسیدم واقعا سعی میکنم کلاسشو عوض کنم هر طور شده

من پسرم که میشناسمش هم جنسمو بزار ابجیت از این بدتر اتفاقی براش نیوفته همین الانشم تا اخر عمر فراموش نمیکنه 

کجااا شک کردم؟؟ به خدا ترم پیش کلی تلاش کردیم حتی زنگ زدم مدیر کانون گفت نمیشه😬

تو ...ددی صدا میکنن طرفو😂

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
درک میکنم وقتی سرکله بزنی با اینجور ادما صد درصد همینجوری میشی سریع از اون لجن زار خونه درش بیار به ...

یا سرویسش به همه زنا فحش میده

شانس این با هر مردی که رو به رو شده بد بوده

جز یه مربی اسکیت داره واقعا مرده و آدم با شعوره 

بچه ها رو به موقع و درست می‌خندونه حتی دستش به کمرش هم نمیخوره 

ازش اجازه میگیره که دستش رو بگیره موقع تمرین

یا سرویسش به همه زنا فحش میده شانس این با هر مردی که رو به رو شده بد بوده جز یه مربی اسکیت داره وا ...

مربی اسکیتا با دخترا خیلی مهربونن یه نمونش با دوستم دیدم کلا  مرد های ورزشکارا کمترین کثیف کاریو دارن(منظورم حرفه ای و شیش تیکه و اینا نیست یعنی کسی که اهل ورزشه و باشگاه میره )

مربی اسکیتا با دخترا خیلی مهربونن یه نمونش با دوستم دیدم کلا  مرد های ورزشکارا کمترین کثیف کاری ...

دقیقا

اینم واقعا آدم با شعوبیه

مثلا میبینم که خواهرم تعادل از دست میده این آقا هم دستش رو جلوش نگه می داره که اگه خواهرم خواست بگیره

وقتی دود سیگار میاد نمیزاره بچه ها اذیت بشن و میبرشون یه جای دیگه

کلا شخصیتش خوبه برعکس این

جدی میگی ؟ خاک بر سرم😟😟😟😟😟😟 دیگه از اینجا معلومه چه بی شخصیته  ددی جان😣😣😣

اره🤣🤭

کلا ددی و بیبی گرل میگن🤣🤣

استغفرالله تسبیحم

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
دقیقا اینم واقعا آدم با شعوبیه مثلا میبینم که خواهرم تعادل از دست میده این آقا هم دستش رو جلوش نگه ...

چقدر قشنگ بود حرفای قبلیتو شست برد کلاسشو  حتما عوض کن بزار بدونه شانسش خراب بودع ادمای خوبم هست