2777
2789
عنوان

تیچر خواهرم😐

286 بازدید | 42 پست

بچه ها آجیم یه معلمی تو کانون داره که مرد هستش ولی وقتی ازش تعریف میکنه من یکمی نگران میشم

مثلا سر کلاس میگه که من خیلی جذابم و خوشتیپم حتی اگه گونی بپوشم خیلی باهوشم و کلا خیلی با دخترا شوخی میکنه

و میره جفتشون میشینه و معذب میشن بچه ها

یا یه حرف های الکی مثل قلیون چی دوست دارین و شغل تابستونی چی میخواین و من دوست خیالی دارم و ...

دخترا هم همه دبیرستانی و حتی بزرگترن خواهر منم ۱۳ سالشه

به نظرتون نگرانیم الکیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم دارم میگم دست اجیتو بگیر با گفتن نه صحنرو ترک کن 

جدا ؟ آخه کلاسش رو نمیتونم عوض کنم

خیلی هم این آقا با سواده ولی حرف الکی زیاد میزنه

یا مثلا آجیم میگه همه ش نگام میکنه لبخند میزنه خیلی بدم میاد😬 

اوسون‌حالش خرابه به مدیر اطلاع بدین بهش تذکر بدن.

واقعاا حالش خرابه

یا خواهرم تعریف میکنه که سر کلاس به یکی میگه چاق شدی یا از بچه ها میپرسه موقع دل درد چیکار کنم🤣😐 یا مامانم ۱۳ سالگی ازدواج کرده😐 من کمبود محبت دارم شبا موقع تلویزیون بالشم رو بغل میکنم🤣 واقعااا نمیفهمم این رفتار هاش یعنی چی

اونم با دخترای دبیرستانی

چ استاد شیطون بلایی آدمش کنین اینو😂

خیلی 😂😂 آجیم گفت روز اول اومده سر کلاس گفته من رو جان صدا بزنین قبل کرونا بچه ها بهم می گفتن ددی جان🤣🤣 

استاد هم استاد قدیم ابهت داشتن