2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیان

115 بازدید | 17 پست

سلام خانوما با ویار بارداری چیکار میکنید... من خیلی حالم بده آب میخورم بالا میارم دیگه چه برسه چیز دیگه.... همش حالم بده😓😓😓😓

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمیترون میخوری؟

نه

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
ماه ۴ هستم خیلی تهوع دارم مخصوصا صبح ها

وای مگه تا سه ماه نیست حالت تهوع 

منم اینجوری بودم بعد از ۴ ماه کامل خوب شدم 

الان درکت میکنم 

بعشیا بعد از ۳ ماه خوب میشن

تنها راهش صبره 

سعی کن این روزا بری خونه مامانا و دوستات تا برات زود بگذره البته دکتر قرص ضد ویار هم میده که خواب اوره یه ساعاتی رو هم خوابی 

کم کم میگذره

صاندویج فلال شاید بتونی بخوری یا ساندویچ ماکارانی ،دو لقمه بخور بزار کنار نیم ساعت بعد دو باره دو لقمه بخور ،سعی کن معدت خالی نباش بدتره 

روزی ی کاسه مغز هم کنار دستت باشه 

میوه هم بخور

من خیار زیاد میخوردم با نون پنیر و گردو 

وای مگه تا سه ماه نیست حالت تهوع 

والا سر اولی تا روز زایمانم تهوع داشتم . البته بستگی ب معده و اینات داره. من ک معده ام حساسه . سوزش داره . خیلی ها دیدم تهوعشون زود تموم شده.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
منم اینجوری بودم بعد از ۴ ماه کامل خوب شدم  الان درکت میکنم  بعشیا بعد از ۳ ماه خوب میشن ...

از بس بالا میارم دیگ هیچی دلم نمیاد

منم اینجوری بودم بعد از ۴ ماه کامل خوب شدم  الان درکت میکنم  بعشیا بعد از ۳ ماه خوب میشن ...

عزیزم دمیترون یبوست میاره

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148