2777
2789
عنوان

بهش بگم خوابش رو دیدم؟

316 بازدید | 17 پست

من یه پسر همسایه داشتم هم لات و لوت بود هم دیوونه ولی من ازش خوشم میومد. هنوزم نفهمیدم چرا ازش خوشم میومد، دوسپسرای قبلی ام همه خیلی آدم حسابی بودن و این کوچیکترین شباهتی به اونا نداره.

حالا خلاصه، این پسر خیلی با من لاس میزد ولی خب در نهایت من بهش پا ندادم چون حوصله نداشتم یه دیوونه بیاد تو زندگی ام و بهمم بریزه. اصلا آدم امنی نبود.

من الان دیگه تو اون خونه زندگی نمیکنم ولی مامانم اینا رفتن اونجا زندگی میکنن. البته با این که خله ولی بعید میدونم به مامانم اینا چیزی بگه.

شب خوابش رو دیدم. چیز زیادی از خوابم یادم نمیاد ولی به یادش افتادم و دوباره کرمم گرفته. هی دارم جلوی خودمو میگیرم پیام ندم.

بالاخره خوشت میاد یا بدت میاد ؟ شوهر داری ؟

وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری  سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمه‌ی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره خوشت میاد یا بدت میاد ؟ شوهر داری ؟

من نمی‌دونم کی گفتم بدم میاد؟! خوشم میاد ولی آدم قابل اعتمادی نیست برای همین هیچوقت بهش رو ندادم چون اجازه نمیدم آدمی که میدونم قراره بهم آسیب بزنه وارد زندگی ام بشه. در مورد شوهر هم خودت چی فکر می‌کنی؟ آخه آدم شوهر داشته باشه به پسر همسایه فکر می‌کنه؟

پیام بده ببینی نفر چندمی هستی که داره باهاش لاس میزنه خودتو سرگرم کن  چندسالته؟

٢۵. یعنی ازش بپرسم سلام من نفر چندم هستم که داری باهاش لاس میزنی؟ :)) دختر باز بودنش رو که میدونم دختر بازه خودم، حالا منم همچین سر به زیر نیستم البته.

٢۵. یعنی ازش بپرسم سلام من نفر چندم هستم که داری باهاش لاس میزنی؟ :)) دختر باز بودنش رو که میدونم دخ ...

چی میگی دختر می‌خوای زندگیتو نابود کنی ببخشید دیوونه‌ای یا بیکاری من فکر کنم تو خودتم مشکل داری وگرنه هیچکی از آدم لاشی دختر باز دیوونه خوشش نمیاد

من نمی‌دونم کی گفتم بدم میاد؟! خوشم میاد ولی آدم قابل اعتمادی نیست برای همین هیچوقت بهش رو ندادم چون ...

اول اینکه گفتی مامانم اینا رفتن اونجا منم رفتم جای دیگه فکر کردم ازدواج کردی دوما با خودت چند چندی با همه هم دعوا داری

وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری  سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمه‌ی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..
من نمی‌دونم کی گفتم بدم میاد؟! خوشم میاد ولی آدم قابل اعتمادی نیست برای همین هیچوقت بهش رو ندادم چون ...

در ضمن نمیخام توهین کنم به شما اما انقدر ادم لاشی دیدم تو اطراف که بعید نیست بازم میگم منظورم شما نیستید کلی عرض کردم 

چی میگی دختر می‌خوای زندگیتو نابود کنی ببخشید دیوونه‌ای یا بیکاری من فکر کنم تو خودتم مشکل داری وگرن ...

آها خیلی ممنون که تشخیص دادی مشکل دارم راحتم کردی چقدر شماها خوب و مفید هستید خانوما آفرین