2777
2789

انشالله که یه دختر صحیح و سالم میاری برات صلوات فرستادم 

توهم دوست داشتی برا امضام دعا کن 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضاتو صلوات فرستادم و دعا کردم

مرسی دوسته عزیزم 

منم برای حاجت دلت آیة الکرسی خوندم 🌹🌹🌹

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
انشالله که یه دختر صحیح و سالم میاری برات صلوات فرستادم  توهم دوست داشتی برا امضام دعا کن  ...

برای امضات دعا کردم توهم دعا کن خداشفام بده

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

اسی بعد پاکی شب ۷,۸,۹ اقدام کن دیگه نکن تا ماه بعد شک نکن دختر میشه در کنارش سریجات زیاد بخور خیار،کاهو،آش دوغ،عدس از روز اول پری حساب کن از شبب هفت که غسل کردی همون شب اقدام کن 

برای امضات دعا کردم توهم دعا کن خداشفام بده

مرسی یه دنیا ممنونم 

برات آیة الکرسی خوندم انشاالله که خدا بحق امام حسینش شفا بده سلامتیت برگرده🌹🌹🌹🌹

انشالله که یه دختر صحیح و سالم میاری برات صلوات فرستادم  توهم دوست داشتی برا امضام دعا کن  ...

انشاءالله ابی بمونه  و سلامت باشه عزیزم💙

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
انشاءالله ابی بمونه  و سلامت باشه عزیزم💙

عزیزم برای حاجت دلت آیة الکر سی خوندم ممنونم بابت دعای قشنگت

عزیزم برای حاجت دلت آیة الکر سی خوندم ممنونم بابت دعای قشنگت

قربونت گلم ممنونم💙

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)