چجوری تا شنبه واستم دارم از استرس میمیرم 😕چند تا سوتی دادم تو گزینش عمومی . یکیش اینکه وقتی داشتم وضو میگرفتم جلو طرف . دست راست رو خوب اومدم ولی دست چپ رو بالا گرفتم بعد آب فرض روش ریختم 🤦🏻♂️دوم اینکه سوالات سیاسی رو بلد نبودم اصلا . سوم اینکه به یه دروغم تقریبا پی برد درمورد ولایت فقیه . چهارم که از همشون مهمتر هست صادقانه گفتم دو سال اول بلوغم نماز صبح هم همش قضا میشد 😑نباید اینو میگفتم؟ دارم جون میدم از ترس چجوری تا شنبه واستم
ب من گفتم نماز جماعت میری گفتم ن گفتن نماز جمعه گفتم ن گف امام جمعه دارین گفتم نه🤣🤣🤣🤣من چیکار کنم(خب جایی ک هستیم برگذار نمیشه اه)
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
😐🤦♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊 یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک...