2777
2789

شاگرد بغال میوه فروشی از من خوششش آمده 😀😀😀😀وای خدا من همیشه از اون خرید میکنم شاگردش مهاجرهههه بعد صاب مغازه آمده میگه بهم شاگردم عاشقت شده منم گفتم اگه خوبه دختر جونتو بده بهش🙁🙁🙁ینی من اینقد سطح پاییینم و عقب افتاده ام. که با شاگر میوه فروش اونم مهاجر ازدواج کنم بهد پسره خوشگل ها خوشتیپ اما میگه من زن ایرانی میخوام فقط😓منم دلشو نشکوندم فقط گفتم ایشالا از هم کشوریای خودت پیدا کنی جرا هرچی عنه دنباله منه😓😓😓😓😓

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

افغانیه؟ ولش کن اونم دل داره بدبخت😂

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقال اولا نه بغال

حال نداشتم دنبالش بجویممممم بعد تایپ اتوماتیک خودش واسه خودش یچی میگه اونسری امدم یچی برای دوستام بنویسم وایییی لامصب فحش نوشته بود ابرو رفت

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
افغانیه؟ ولش کن اونم دل داره بدبخت😂

اره.  ولی لامصب عجب خوشگل و خوشتیپ میگه من زن ایرانی میخوام منم گفتم شما افتخاررررر دادی بمننننن منو این همه خوشبختی محاللاله

افغانیه؟ گوه میخوره زن ایرانی میخاد

اریییییییی خوب اینقد رو دادن بهشون که دیگهههه

اره.  ولی لامصب عجب خوشگل و خوشتیپ میگه من زن ایرانی میخوام منم گفتم شما افتخاررررر دادی بمنننن ...

😐🤣🤣🤣حیف شد پس افغانیه ولش کن میگم جدیدا انگار خیلی افغانی امده ایران چ شهری هستین شهر ما اصلا نمیبینم دو سه تان ک شاید الان 30ساله اینجان(خودم 20سالمه😂

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
😐🤣🤣🤣حیف شد پس افغانیه ولش کن میگم جدیدا انگار خیلی افغانی امده ایران چ شهری هستین شهر ما اصلا نم ...

ما تهرانیم اینجا رسما کابله دیشب دوستم زنگ زده میگه شوهرم با یه دختره خفن رفیق شده رفتم تعقیبش ادرس دخترررو پیدا کزدم بعد تحقیق مرده دیده افغاننن لامصبا دختراشون چقدر با کلاس و خوشکلن عکسشو فرستاده بود اینقد باکلاس بود دماغشون که خداداد عمله بدنشون که بدون لیزر بی مو و سفید فرم صورتشون باکلاسسسس خودشونم خیلی مغرورن من اونا رو میبینم میگم ماهم ادمیممم بدنشونم که لاغرو ظریفففف اون نوید محمد زاده هم که فرشترو گرفت دیگه ریشه زد به ازدواج با افغان

ما تهرانیم اینجا رسما کابله دیشب دوستم زنگ زده میگه شوهرم با یه دختره خفن رفیق شده رفتم تعقیبش ادرس ...

وای حس خیلی بدیه... این رفیقت چطور اینق راحت داره حرف میزنه شوهرششش خیانت کرده😐😐😐

وای حس خیلی بدیه... این رفیقت چطور اینق راحت داره حرف میزنه شوهرششش خیانت کرده😐😐😐

خوب چون خره فک میکنه چپن دختره افغانیه نمیتونه کامل مخ شوهرشو بزنه بهش گفتم بد بخت دوسال دیگه شوهرت طلاقت داد میفهمی اون دختر به این قشنگیش هرچی ام بزاد. که چاق نمیشه تو یه شکم آوردی بیست کیلو اوردی

خوب چون خره فک میکنه چپن دختره افغانیه نمیتونه کامل مخ شوهرشو بزنه بهش گفتم بد بخت دوسال دیگه شوهرت ...

هنووووززز داغه عزیزم متوجه نمیشه چیکارمیکنه خدا هدایتش کنه اون دخترای عنترم از زندگیش برن واقعا نمیدونم چی بگم فک کردی نمیتونن؟ برای اینکه ایران اقامت بگیرن بخدا ازدواج میکنن 

راستش من فکر میکنم شما یکم دارید تبلیغ میکنید ،خفن و..... والا هممون  تو جامعه هسنیم داریم میبی ...

والا نه بببین یذره رژ میزننن واقعا تفاوت میکنن من ضد افغانم اتفاقا ولی دختراشون واقعا اگه به خودشون برسن باکلاسن چون یه غرور خاصی توی چهرشون دارن وگرنه من خودم بدم میاد ازشون 

هنووووززز داغه عزیزم متوجه نمیشه چیکارمیکنه خدا هدایتش کنه اون دخترای عنترم از زندگیش برن واقعا نمید ...

اوففففف در عجبم اون شوهر کثیفش چجوری تونسته بوی گند اینارو تحمل منه میگن بو میدن خیلیییی حالا نمیدونم