شاگرد بغال میوه فروشی از من خوششش آمده 😀😀😀😀وای خدا من همیشه از اون خرید میکنم شاگردش مهاجرهههه بعد صاب مغازه آمده میگه بهم شاگردم عاشقت شده منم گفتم اگه خوبه دختر جونتو بده بهش🙁🙁🙁ینی من اینقد سطح پاییینم و عقب افتاده ام. که با شاگر میوه فروش اونم مهاجر ازدواج کنم بهد پسره خوشگل ها خوشتیپ اما میگه من زن ایرانی میخوام فقط😓منم دلشو نشکوندم فقط گفتم ایشالا از هم کشوریای خودت پیدا کنی جرا هرچی عنه دنباله منه😓😓😓😓😓
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
ای بابا چرا خوب همینجا میفرستم صدات میکنم عزیزم من که دیشب تا حالا دیدمش حالم بده🥹🥹🥹🥹
😐😂والا افغانی با کلاس ندیدم من😑😂اینکه شهرمون نداره هم بی تاثیر نیستا
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
😐😂والا افغانی با کلاس ندیدم من😑😂اینکه شهرمون نداره هم بی تاثیر نیستا
نه با من خیلی تهران دیدم لامصبا بدنشون هم لاغرو ضریفه دماغا کوچک بیا قلوه ای بعد یه تیپایی میزنن اخه برای پوشش به این گیر نمیدن که اینا آزادن اون قربتی ها رو نبببین جوناشون تو تهران یه تیپایی میزننن انکار ما تو کشورشون سر باریم
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
نه با من خیلی تهران دیدم لامصبا بدنشون هم لاغرو ضریفه دماغا کوچک بیا قلوه ای بعد یه تیپایی میزنن اخه ...
🤣🤣🤣🤣🤣والا خوبه