2777
2789
عنوان

شیردهی ومشکلات آن

104 بازدید | 11 پست

سلام دوستان .من ۴۵روزه زایمان کردم پسرم توبیمارستان خوب سینمونگرفت چون زردی داشت دکتربراش شیرخشک نوشت ومتاسفانه بدلیل کم تجربگی باشیشه شیردادم ودیگ سینه نگرف. بنظرتون راهی هست ک الان بگیره؟ آخه گرسنگی هم چندین ساعت کشیده بازم سینه نگرفته، باقطره چکون وایناهم امتحان کردم فایده نداشته، مشاوره شیردهی میتونه کمکم کنه؟

شیر خودتو بدوش با شیشه بهش بده تا به مزه شیر عادت کنه بعد کم کم با سینه بهش بده 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم زردی داشت ولی شیر خشک نداد دکتر ، یکسری چیزا رو گفت نخورم و مدام خنکی بخورم مثل خاکشیر 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ببخشیدببر پیش ماما دادا و متخصص کودکان ممکنه از عضلات ش باشه .توان مکیدن را امتحان کنه.

اتفاقابردم متخصص گفت هیچ مشکلی نداره شیشه راحتتره بخاطرهمین سینه توپس میزنه هرچی تلاش کردم نتونستم شیشه روازش جداکنم