2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ته ته ته کمک شوهرم اینه ک سفره بندازه یاجمع کنه..اگ گوجه یاخیارشور بیارم سرسفره زحمت ریز کردن رو همیشه میندازم گردنش...

درکل توکار خونه کمک نمیکنه ...روزایی ک خونس همش درازمیکشه ب منم میگ بیا پیشم...فقط وقتی ک میخوابه یانیست کارامو میکنم..خودشم میدونه...وقتی میبینه کارام مونده میگه من میخوابم یامیرم بیرون توپاشو کاراتو بکن🤣

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

امروز خونس رفته نون گرفته صبحانه اماده کرده خوردیم جمع کرد شست الان داره حیاط وسرویس رومیشوره.سررشته توآشپزی نداره وگرنه درس میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خونه رو بهم میریزه  راه ب راه چیز میاره میریزه وسط اتاق  غر میزنه چرا خونه کثیفه  ...

وای این دقیق مال من بود میاره میریزه بعدم میگه وای چه ریخت پاشه چرا این وضعه بعدم در میشه میره منم خونه ای که صب جارو زدم مجدد جمع جارم میزنم دیروز حیاط جمع کردم شستم تمیز از کار که رسید دوباره همه گند کشید الان باید بذم جمع کنم 

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 

کلا کارهای خونه رو خودم و همسرم و پسرم مشارکتی انجام میدیم . پنج شنبه ها هم کمکی دارم . چون خودم سرکارم و همسرم خونه است ایشون نظارت میکنه به کارهای اون خانم . جمعه ها هم غذا کلا با مردهای خونه است 

ته ته ته کمک شوهرم اینه ک سفره بندازه یاجمع کنه..اگ گوجه یاخیارشور بیارم سرسفره زحمت ریز کردن رو همی ...

باز خوبه میره بیرون یکم من روزای تعطیل انقدر دلم میخواد یه دوساعت بره بیرون یکم  راحت باشم  

امروز خونس رفته نون گرفته صبحانه اماده کرده خوردیم جمع کرد شست الان داره حیاط وسرویس رومیشوره.سررشته ...

میبینم که شوهرای همه بیدارن فقط این عین خرس خوابیده