2777
2789
فقط بلده کار منو بیشتر کنه همون رو مبل بمونه بهتره  میره ظرف میشوره اینقدر آب میریزه اطراف سین ...

یکبار مرغ سرخ کرده بود همه جا رو روغنی کرده بود فقط چند ساعت داشتم اشپزخونه میسابیدم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاغل هستید؟

بله. قبلا تمام وقت بودم الان بخاطر بچه کوچیکم که هنوز نوزاد حساب میشه دورکاری انجام میدم یه روزایی مجبورم برم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شوهر من روزایی هست کلا غذا اینا از بیرون میگیرم میگه بیا پیش من همش بشین 😐 فرداش خونه میترکه

من سر این داستان باهاش مشکل دارم چون من دوست دارم برم رستوران غذا بخورم اون دوستداره سریع بیاد بشینه تو ماشین یا خونه بخوره

نه فقط جمعه ها کلا تایمی که خونه س، خیلی کمک میکنه،که زود کارا تموم بشه و منم بتونم کنارش بشینم، دوس نداره خودش و دخترم تو پذیرایی باشن و من تو آشپزخونه، همیشه نظرش اینه که خونه داری خیلی سخته 

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
پس موفق باشی عزیزم.

ممنونم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یکبار مرغ سرخ کرده بود همه جا رو روغنی کرده بود فقط چند ساعت داشتم اشپزخونه میسابیدم    

شوهر من خیلی کاریه مثلا میخواست واسه من کنسرو گوجه درست کنه که زمستون گوجه داشته باشه واسه املت و ماکارانی 

اومده گوجه ها رو شسته بماند که چقدر کثیف کاری کرد بعد ریخته تو قابلمه و گذاشته رو گاز و رفته پی گوشیش خلاصه بعد چند ساعت کنسرو درست شده ولی ولی چنان اشپزخونه و گاز رو بهم ریخته بود تا ۱ هفته داشتم گاز تمیز میکردم🥴🥴🥴

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
لنگ روی لنگ می اندازد و کانال های تلویزیونی را بالا و پایین می کند    

نه این خییلی اهل تلویزیون و گوشی نیست فقط میشینه رو مبل و حرف میزنه همش حرف.دیگه مغزم درد میگیره

بخاطر کارش فقط جمعه ها تعطیله  تا من پاشم صبحانه حاضر میکنه  ظرفی ازشب باشه میشوره بیدار شدم  نمیزارم دست به چیزی بزنه کل هفته کارش سنگینه  ولی بازم شام و میپزه تو خونهتکونی کلا اون میشوره من تمیز میکنم علاقه زیادی داره به کمک 

خدایا شکرت