2777
2789

خونه رو بهم میریزه 

راه ب راه چیز میاره میریزه وسط اتاق 

غر میزنه چرا خونه کثیفه 

تلویزیون میبینه و میخوابه

مغازه لباس کودک و لوازم آرایشی دارم و شکلات و تقویم و برچسب با عکس خودتون میزنم❤

فقط بلده کار منو بیشتر کنه همون رو مبل بمونه بهتره 

میره ظرف میشوره اینقدر آب میریزه اطراف سینک که اصلا حالمو بد میکنه کار نکنه بهتره از نظر من

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری باشه انجام میدن

پهن کردن لباسها و جاروی خونه و سرویس بهداشتی خودشون جزو کارهای ثابتشون هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ن تنها کمک نمیکنه بلکه میگه توام کاری نکن بیا همش ور دل من بشین😐

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
رو مخ بنده راه میره  اونقدر که شلختست وبرا هرکاری بارها باید بهش یاد آوری کنی ،روز به نصفه میر ...

شوهر منم شلختست لباساش همیشه وسط خونه افتاده چیزی هم بهش بگی میگه من خستم

جمعه ها غذا درست کردن با اونه دیگه یا درست میکنه یا میره میخره.. کارای شخصی خودشو انجام میده لباساشو میزاره لباسشویی یا تا میکنه میزاره تو کمد اتو میزنه.. همین کارای خودش ب نظرم کلیه چون متاسفانه بعضیا انتظار دارن خانوماشون اینکارا رو انجام بدن

یجوری میگید بهتون کمک میکنه انگار فقط وظیفه خانومه کارای خونه رو انجام بده

البته اگه کار بیرون نمیکنید داستانش جداست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ن تنها کمک نمیکنه بلکه میگه توام کاری نکن بیا همش ور دل من بشین😐

وایی من نمیفهمم این چه اخلاقیه مردا دارن.بهش میگم من خسته شدم پاشو یه کاری کن.میگه خسته نباشی نمیخواد کار کنی بیا استراحت کن  

فقط با همیم خبری از کار و تمیزکاری خونه نیست..شاید جایی بریم شایدم فقط بمونیم خونه و با هم فیلم ببینیم.من حتی روزای تعطیل خودمم تو خونه کار نمیکنم و استراحت میکنم.روز قبل از تعطیلی همممه ی کارامو میکنم،حتی سرویس و حمام و تراس هم میشورم و هیچ لباس نشسته ای نمیذارم بمونه.حمام هم میرم و خلاصه کلا کارامو میکنم و تو روز تعطیلی منم میخوابم و استراحت میکنم.چون مرد خونه باشه دستم به کار نمیره  از طرفی ممکنه جایی بریم یا مادرش بیاد ،نمیخوام کار داشته باشم و خونه بهم ریخته باشه،و اینکه منم نیاز به استراحت دارم.بیشتر وقتا غذا هم از بیرون میگیریم اگر امکانش باشه.

وایی من نمیفهمم این چه اخلاقیه مردا دارن.بهش میگم من خسته شدم پاشو یه کاری کن.میگه خسته نباشی نمیخوا ...

شوهر من روزایی هست کلا غذا اینا از بیرون میگیرم میگه بیا پیش من همش بشین 😐 فرداش خونه میترکه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره