2777
2789

بچه ها تاپیک قبلم توضیح دادم راجب شوهرم و گفتم که دست بزن داره و فلان دیگه دیشب با خودم تصمیم گرفتم صبح زود بیدار شم و برم دادگاه درخواست بدم یا برای طلاق یا مهریه 

همین که بیدار شدم رفتم دستشویی درو باز کردم بیام بیرون دیدم شوهرم جلو در دستشوییه با لبخند منو نگاه کرد و ترسیدم اولش آخه اون تو اتاق خوابیده بود من تو پذیرایی 

بعد گفتم تو اینجا چیکار میکنی گفت هیچی صدای فلش تانک بیدارم کرد 😐حالا الکی اصلا من فلش تانک استفاده نکردم 

خلاصه رفت دستشویی و اومد من رفتم تو اتاق تا آرایش کنم یکم و دیدم اومد بوسم کرد و گفت کوتاه بیا 

کجا میخوایی بری 

منم سرسنگین بودم باهاش، گفتم: بهت گفتم من اگه تصمیم بگیرم برم میرم و الان اون روزه دیگه هی نشست کنارم و مثلا میخواست از دلم دربیاره 

بعدش خودم فهمیدم انگار ترسیده از اینکه یه وقت من نرم دنبال طلاق  خلاصه هی رفت و اومد و حرف زد باهام بخدا اینجوری نیست فلانه و بیسانه و .... من احمق دوباره خر شدم گفتم اگه فقط یبار دیگه دست رو من بلند کنی بخدا دیگه مثل ایندفعه کوتاه نمیام و ..

بعد دیدم زنگ زد به شاطر نونواییش گفت یه نون نرم کنجدی بزار کنار برای رییسم می‌خوام 

رفت نون گرفت  و نوتلا  و کیک و چندتا از این ویفر ها 

خلاصه اومد یه شارژ پنجاهی هم زد برام که مثلا ناراحت نباشم و  هی بوسم کرد 

نمی‌دونم کار درستی کردم کوتاه اومدم یا نه فقط خدا خودش کمک کنه بهم

هرچی خدا بخواد ،خدا که بد نمی‌خواد 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلاهم از این محبتا کرده بود؟

مثلا اگه بهش بگم فلان چیزو بگیر و اینا میگیره ولی حس کردم امروز چون ترسیده اینجوری بود

شما چرا بدون شرط و شروط میبخشی عزیزم. حداقل ۴ تا شرط بذار. حق طلاق بگیر . اگه چیزی به نامشه بگیر. به ...

حق طلاق که نمیدهدبه این راحتی ولی بهش گفتم اگه تکرار کنه قطعا دیگه. مثل ایندفعه نیست و یجوری میرم که اصلا متوجه نشی 

گفت امروز معامله دارم کمیسیونش ۱۰تومانه میدم بهت 

حالا تو هم کوتاه بیا ببین چی میشه خدا کنه از کاراش پشیمون باشه و دیگه تکرار نکنه

دعا کنه واقعا اصلاح کنه خودشو