2777
2789
ممنون عزیزم. همش میگم خدا کنه توان داشته باشم بتونم‌کار کنم. چون واقعا دور برت شلوغ باشه روحیه ات دا ...

توکل ب خدا. از همین الان این فکرهای وسواس گونه رو از ذهنت بنداز بیرون. ک ای تمیز باشه شلوغ نباشه. دیگه تو بیماری این حرفا رو بزار کنار

اون خاطراتی ک گفتم روزایی بود ک هفته ایی ی بار ظرف میشیتم تو حمام یا دسشویی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچکی. خونه میشه سگ دونی. شوهرم یک دست الکی به خونه میکشه مثلا هر چی تو هال هست میریزه تو اتاق و ...

خوب این طبیعیه چون مردا نمیتونن مثل خانما باسلیقه باشن  وخونه رو اساسی تمیز کنن

ولی غذا رو میشه از بیرون گرفت 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

همسر من چ سالم چ مریض باشم ی قاشق تکون نمیده حتی زباله نمیبره پایین حتی با بچه صلاح نمیشه تا من دوش ...

منم همسرم قبلاخیلی کمک حالم بود اما یه دوسالی میشه دیگه حوصله هیچی نداره فقط گاهی اوقات یه کمکی بکنه وگرنه اکثراوقات بزوربچه هارو نگه میداره

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
چندباری اونقدرحال روحیم داغون بودداشتم میمردم 😢دخترسیزده سالم کاراموانجام داد  البته ناگفته ن ...

الهی بمیرم برای دختر ۹سالم تو همه کارا کمک حالمه بچه کوچیک دارم دخترم نباشه پنچرم

البته مدارس که باز شده بچم میره مدرسه از دستم راحت شده

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بازم همسرشما مال من یادی ازکمکش ندارم فامیلاشم مدام میان مدام

اه حال از خانواده همسرم بهم میخوره فقط حرفن اینروزارویادم نمیره چه بهم گذروندن

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰