2777
2789
عنوان

انگل کرمک

4334 بازدید | 16 پست

تورو خدا اگه تجربه ای دارین بهم بگین از بچم انگل کرمک گرفتم قرص گرفتم و خوردیم و بچمم شربت دادم اما هنوز یه حس بدی دارم خارش ندارم ولی انگار هنوز انگل دارم چیکار کنم یعنی تا هفته بعد ک باید دوز بعدی رو بخورم خوب میشم یا با همون دوز خوب میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هنوز هست  مگه اینا واسه قبل نبوده  من فکر میکردم الان دیگه کسی نداره

مثل شپشه دیگ معلوم نیست از کجا ادم میگیره خیلی رو ترتمیزی حساسم این بلا هم سرم اومده دوباره کل خونه رو شستم فرشارو دادم فرش شویی انقد اسید و وایتکس استفاده کردم مردم دیگ

من راهنمایی بودم تو مدفوع دیدم  دکتر نرفتم دارو هم مصرف نکردم دیگه چیزی ندیدم فکر کنم خود خود خ ...

قربونت برم چن روزه مردم دیگ انقد بشور و بساب کردم و سیر میخوریم 

حتما دو دوز باید استفاده بشه.

در طی این دو هفته یا ده روز، باید خیلی رعایت نظافت بشه. ناخن ها کوتاه و دست ها مرتب شسته بشه. سعی کنید همگی شلوار بپوشید، چون احتمال ریختن تخم در ملافه ها و خونه هست. ملافه ها مرتب شسته بشن و خونه را مرتب جارو بکشید. به خصوص گرد و غبار ممکن هست آلوده شده باشه و باید تمیز بشه.

اگر بچه اسباب بازی های قابل شستشو داره، حتما باید خوب شسته بشن.

با رعایت این نکات انگل از خونه تون ریشه کن میشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
حتما دو دوز باید استفاده بشه. در طی این دو هفته یا ده روز، باید خیلی رعایت نظافت بشه. ناخن ها کوتاه ...

باورت میشه همه این کارارو کردم چنتا اسباب بازی گذاشتم که اونام شستم و بقیه رو هم شستم و جا دادم ک برسم اینارو تمیز نگه داشته باشم تموم شلوارارو تو قابلمه جوش میدم و میزارم خشک شن و با صابون دست و مقعد بچه رو میشورم ..میشه برام دعا کنی که با دوز دوم خوب شیم خسته شدم 

باورت میشه همه این کارارو کردم چنتا اسباب بازی گذاشتم که اونام شستم و بقیه رو هم شستم و جا دادم ک بر ...

اگر این نکات را رعایت کردید، با دوز دوم مشکلتون حل میشه. فقط مهم هست که همه اعضای خانواده همزمان درمان بشن، حتی اگر علائم ندارند

اگر این نکات را رعایت کردید، با دوز دوم مشکلتون حل میشه. فقط مهم هست که همه اعضای خانواده همزمان درم ...

اره از ترس خودمون یکی شب و یکی صب قرص خوردیم و بچمم شربت دادم گیر نمیومد شربت انگل ..شربت و قرص رو سه روز خوردیم از فرداش صب سیر رنده میکنم تو یه قاشق ماست برای هر کدوممون یه قاشق ...صب بچم بیدار شد دوش میبرمش دوش بگیره و خودمم از کمر به پایینمو میشورم و شلوارمو عوض میکنم و همه رو میجوشونم ولی نمیدونم حساسیت خودمه چیه حس میکنم یچی تو مقعدمه ولی دستشویی میرم چیزی نمیبینم

اره از ترس خودمون یکی شب و یکی صب قرص خوردیم و بچمم شربت دادم گیر نمیومد شربت انگل ..شربت و قرص رو س ...

شاید حساس شدید...،انگل کرمک بسیار ریز هست و معمولا فقط در ساعتی که شخص خواب هست، از مقعد خارج میشه و در اطراف مقعد فعالیت داره. برای همین به خصوص در کودکان باعث میشه خواب نارامی داشته باشند و تحریک پذیر و عصبی بشن. خارش هم بیشتر در همون ساعات خواب شب هست. 

شاید حساس شدید...،انگل کرمک بسیار ریز هست و معمولا فقط در ساعتی که شخص خواب هست، از مقعد خارج میشه و ...

من که اصلا خارش ندارم بچمم بالای باسنش رو میخاروند که دیگ نمیخارونه فقط حس ویل و وول خوردن تو مقعدم دارم نمیدونم از حساسیت خودمه یا واقعا انگله

من که اصلا خارش ندارم بچمم بالای باسنش رو میخاروند که دیگ نمیخارونه فقط حس ویل و وول خوردن تو مقعدم ...

به هر حال خوب هست که برای اطمینان خاطر درمان کردید‌

عزیز اول اینکه همیشه شو رت بپوشید تا انگل قارچ و عفونت به جاهای دیگه پوست لباسا شلوار و وسایل دیگه سرایت نکنه   ... قابل توجه اونایی که میگن چرا ش ورت بپوشیم ...  دوم اینکه هیچوقت شور ت رو تو لباسشویی نندازید همیشه موقع حمام با صابون یا کهنه شور بشورید و اگر حوصلتون میاد بعدا اتو بزنید که میکروب کشی بشه . 

سوم اینکه چندتا تمرهندی بگیر  با اب جوش حل کن قشنگ عصاره شو بگیر صاف کن بریز تو شیشه دردار  و روزی سه بار یک فنجون بخورید  بعد از یک روز ببخشید اسهال میگیرید  و میبینی که اسهال چرب هست  چون تمام دیواره های معده و روده رو پاکسازی میکنه تو این مدت گوشت نخورید  

قرص مبندازول بخر همتون بخورید 

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍