2777
2789
عنوان

انگل کرمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4580 بازدید | 16 پست
عزیز اول اینکه همیشه شو رت بپوشید تا انگل قارچ و عفونت به جاهای دیگه پوست لباسا شلوار و وسایل دیگه س ...

شورت بپوشم درجا عفونت میشم ...تمر هندی یه فنجون بچم نمیخوره

سلام خدمت دوستان

منم یه هفته است که تمام خانواده ام به این انگل مبتلا شدن و الان دیگه ازش خبری نیست و درمان شدیم 

چون بچه ۳ ساله دارم از قرص استفاده نکردم و با طب اسلامی جواب گرفتیم 

از وقتی متوجه شدیم از صبح ناشتا هر ۴ ساعت دو قاشق غذاخوری برای بزرگترها و یه قاشق غذاخوری برای کودکان سرکه خوردیم و شبها عسل و سیاهدانه برای بزرگسالان یک قاشق مرباخوری به همراه ۲۱ دانه سیاهدانه و برای کودکان یه قاشق مرباخوری عسل و ۷ دانه سیاهدانه خوردیم  

هر وقت خارش مقعد داشتیم با اسپری سرکه به لباس و مقعد تخم آن ها را از بین بردیم و روکش تمامی تشک ها هر روز صبح با آب داغ داغ شسته شد و لباس زیرها هم با آب جوش و کف فراوان شسته شد تمامی دستگیره های درها و حتی پریزها و فرش ها و سرامیک ها هر روز با سرکه اسپری زده شد و اینوری بود که از شر این انگل چندش آور خلاص شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.